Njihovo venčanje bilo je kao iz bajke, a napali su je da krije muža!! Popularna pevačica na meti strašnih kritika!
Foto: prinstcreen instagram

ljubav života

Njihovo venčanje bilo je kao iz bajke, a napali su je da krije muža!! Popularna pevačica na meti strašnih kritika!

Njih dvoje su se upoznali u jednom klubu u kojem je ona pevala, a Alen je bio gost. A njihova priča jedna je od lepših na estradnoj sceni..
Objavljeno:

- Osvojilo me je to što je on pun razumevanja. Jako je pažljiv, strpljiv je, zna da voli, a iznad svega je dobar čovek koji je uvek tu da pomogne koliko god može i da razume svakog i svaku situaciju. On je jedno divno biće i zahvalna sam Bogu što mi ga je poslao u život. On je za mene jedna vrsta nagrade za sve ono što sam prošla u životu. Imati takvu osobu pored sebe je privilegija - kaže Maja Berović.

Na društvenim mrežama u komentarima se mogu pročitati prozivke da Alen u finansijskom smislu ispunjava mnoge hirove svoje supruge. Pre svega kroz finansiranje skupocenih spotova, putovanja...

- Ne reagujem uopšte, jer svako ko me dobro poznaje zna da nisam razmažena, ni nevaspitana, a najmanje hirovita. Nikada nisam krila da je Alen mnogo pomogao meni na početku karijere i verovatno da nije bilo njega, moja karijera ne bi išla u ovom pravcu, ali već nekoliko godina ja svojim radom mogu da finansiram sve svoje potrebe oko posla ili, kako ih vi nazivate, hirove - priča Maja.

- Mi se trudimo da što više vremena provodimo zajedno, jer i jedno i drugo mnogo radimo, tako da imamo jako malo vremena za svađu. Iskreno, kad razmišljam, kod nas i nema prave svađe, to su više neke nesuglasice i sve uvek rešimo razgovorom.

Nakon svadbe obično se postavlja pitanje kad će deca. Ipak, njih dvoje smatraju da to nije nešto što se planira.

- Kada imate vezu u kojoj volite i u kojoj ste voljeni, onda je normalno da želite da se ostvarite i kao roditelji. Imamo vremena za to - kaže Maja.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.