UDAJE SE VEDRANA RUDAN I TO ZA TIPA 16 GODINA MLAĐEG! Progovorila i o INTIMNOM ČINU, svaka KOST JE BOLELA!
Foto: Printscreen

šok

UDAJE SE VEDRANA RUDAN I TO ZA TIPA 16 GODINA MLAĐEG! Progovorila i o INTIMNOM ČINU, svaka KOST JE BOLELA!

Konačno je srećna

Objavljeno: 14:22h

Književnica, novinarka i blogerka Vedrana Rudan (71) objavila je na svom blogu da se rastala od svog supruga Ljubiše Drageljevića nakon 30 godina braka. Pratioce na društvenim mrežama zamolila je za privatnost.

Književnica je objasnila da se od supruga odlučila razvesti nakon što su za vreme lockdowna provodili 24 sata dnevno zajedno i shvatili da imaju različite interese.

- Jednoga su dana rekli, nema korone. Otišla sam u grad i kupila sedam torbi i privesak za ključeve, ručni rad, u obliku torbe. Popi*dio je. Rekao je da patim od torbatitisa. Moj, hvala bogu bivši muž, uvek je bio duhovit kad je trebalo po meni sr***. Rekla sam: "Dosta! Dosta mi je tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čoveče! Umesto da se posvetiš meni ti dane provodiš u privatnim klinikama. Majmune, jedini si u gradu koji u privatnoj klinici imaš popust!. Odselio je u kuću pokojnih roditelja, ja sam ostala u našoj - napisala je Rudan, te iznenadila mnoge vešću da već ima u planu novo venčanje.

Njen novi izabranik je mlađi od nje 16 godina, a otkrila je da je pun života i da su se zaljubili u prodavnici. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a Vedrana je gledala u ljubičastu torbu.

- On, mislim, moj budući muž, sasvim je drugi čovjek. Od mene je mlađi šesnaest godina, svi muškarci stariji od mene su ili pokojni ili nepokretni ili čekaju u privatnim ambulantama na termin za mijenjanje oba kuka. Lik je pun života. Veseli se nogometu, voli pojesti i popiti, ne voli pesto, voli mene. Zaljubili smo se u jednoj prekrasnoj prodavaonici u Ulici Matije Gupca. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, ja sam gledala u ljubičastu torbu.

„Super je torba“, rekao je. Već me godinama nitko ne vidi. Oduševila sam se. „Tvoje su cipele ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao i moja torba.“ „Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš pa da hodamo kroz život istim korakom.“ Razumete? Koja dobra baza. „Pa da hodamo kroz život istim korakom.“ Otišli smo ka njemu doma na piće, ostalo je istorija.

Vedrana Rudan, Spisateljica, Hrvatska, Crkva, Koronavirus, Korona-virus, Korona virus, Covid 19, Covid-19
foto: Youtube printcsreen/PRVA

Nikad neću zaboraviti to poslepodne. Zadremala sam nakon seksa, bolela me svaka kost, ali me sreća anestezirala. Kad sam se probudila rekao mi je: „Gledao sam te kako spavaš. Imala si otvorena usta, izgledalo je kao da nebu pevaš.“ Jebote! Nije spominjao vađenja krvi, analizu mokraće, boju krvi u stolici - otkrila je Rudan, te dodala da će se venčati u utorak u opatijskom parku pored crkve.

- Da, ovog ćemo utorka pripremiti svadbu u opatijskom parku, tamo pokraj crkvice. Nemojte nikome reći. On će na nogama imati one ljubičaste cipele koje sam mu kupila, kupila sam mu i ljubičasto odelo na prugice i crnu košulju i zelenu kravatu na sitne tačke, ja ću biti u crnoj venčanici koja će biti u skladu s njegovom košuljom – napisala je.

- Venčat ćemo se, neka to zaista ostane među nama, u crkvi. Nismo kršteni ni jedno ni drugo, sveštenik je rekao, nema veze, platite novo zvono - zaključila je Rudan.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.