"SILIKONE MENJAŠ KAD IMAŠ LOVE, KAO I AUTO"! Mina Kostić MORA NA REMONT GRUDI: Smeta joj kad LIČE JEDNA NA DRUGU
Foto: Damir Dervišagić

HIT

"SILIKONE MENJAŠ KAD IMAŠ LOVE, KAO I AUTO"! Mina Kostić MORA NA REMONT GRUDI: Smeta joj kad LIČE JEDNA NA DRUGU

Ona je prokomentarisala i trend neinvanzivnih hirurških zahvata

Objavljeno:

Pevačica Mina Kostić govorila je o estetskim intervencijama, te navela da je na sebi radila samo grudi koje su, kako kaže, već zrele za remont.

- Za mene se zna da imam silikonske grudi i ja to nikada nisam krila. Moraću uskoro da idem na remont jer je prošlo skoro 10 godina, pa su se malo opustile - rekla je pevačica za, pa se prisetila reči svog hirurga.

- Moj doktor je meni lepo rekao, sa silikonima ti je isto kao i s autom, menjaš ih kada imaš love - objasnila je Mina.

Mina Kostić
foto: Stefan Jokić

Ona je prokomentarisala i trend neinvanzivnih hirurških zahvata kojima njene koleginice popunjavaju bore, dižu jagodice i zatežu kapke kako bi imale čuvene mačkaste oči.

- Na sreću, imam prirodno kose oči, ali i da nemam, to nikad ne bih radila. Borice na čelu i oko očiju, čak i ova između obrva, uopšte mi ne smetaju. Nemam ništa protiv toga, ali na kraju sve liče jedna na drugu, a to mi smeta - rekla je pevačica.

Mina Kostić
foto: Damir Dervišagić

S obzirom na to da se sve više njenih koleginica na društvenim mrežama i u javnosti hvali brendovima i skupim nakitom, Mina je i za to imala odgovor u svom stilu.

- Važno mi je da imam dobru torbu i kvalitetnu obuću, a ostalo mi nije bitno. Nosim narukvice od 300 dinara i minđuše od 600 koje uopšte ne izgledaju tako. I šta mi fali? - iskrena je pevačica.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.