PEVAČ U PANICI ZBOG EKSPLICITNIH FOTKI! Telefon više nije kod njega, sve će ISPLIVATI u javnost!
Foto: Privatna arhiva

au!

PEVAČ U PANICI ZBOG EKSPLICITNIH FOTKI! Telefon više nije kod njega, sve će ISPLIVATI u javnost!

Haos!

Objavljeno: 10:15h

Pevač i bivši zadrugar Savo Perović nedavno je za portal Pink.rs otkrio da mu se desilo nekoliko pehova za kratko vreme.

Naime, nakon što je zbog korone morao da se vrati u rodnu Crnu Goru, on je u jednom danu izgubio telefon, a samim tim i pristup verifikovanom nalogu na Instagramu, na koji sada ne može da uđe jer ne zna koji mejl za isti koristi. Pored toga, on je imao i papirološke probleme, zbog čega je ostao bez automobila! Ali, kako Pink.rs saznaje od dobro obaveštenog izvora, Savo je u strahu zbog još jedne stvari!

Naime, ono što Savo nije otkrio jeste da su se u njegovom telefonu nalazile eksplicitne fotke, kao i snimci koji, kada bi došli u pogrešne ruke, mogli bi da ugledaju svetlost dana i tako njemu načine veliku štetu!

Savo Perović
foto: Instagram

- Kao i svaki mlad momak, Savo je imao neke malo slobodnije fotke i snimke u telefonu, ništa neobično. Međutim, sada je baš u panici otkako je izgubio telefon da ga neko ne pronađe i iskoristi to protiv njega. On se ne stidi ničega, ali ne bi voleo da ga takve stvari prate kroz karijeru. S obzirom na to da je telefon izgubio na plaži, nada se da je on otišao u more i da niko neće doći do njega, ali nikad se ne zna - kaže izvor za Pink.rs.

Bonus video:

04:39

Posao i ljubav cveta: Tamara Đurić za Espreso otkrila da očekuje drugo dete!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.