MAČOR MILOŠA BIKOVIĆA PROGOVORIO! Sa njima je bio i FOTOGRAF: "Niko ti neće verovati, DEBILU"!
Foto: Instagram printscreen/bikovic

HIT

MAČOR MILOŠA BIKOVIĆA PROGOVORIO! Sa njima je bio i FOTOGRAF: "Niko ti neće verovati, DEBILU"!

- Ova fotka je napravljena jednu sekundu pre nego što je mačor podigao glavu i pogledao me pravo u oči i pitao: "Miloše zašto tako plačipi*kasto gledaš kroz prozor?", započeo je Miloš

Objavljeno:

Glumac Miloš Biković objavio je novu fotografiju na kojoj pozira sa mačorom u naručju, pored prozora u Moskvi, a kako je to u svom stilu objasnio glumac, mačak mu se u jednom trenutku obratio.

Bikovićevu objavu, razgovor sa mačorom koji priča, prenosimo baš onako kako ga je glumac opisao.

- Ova fotka je napravljena jednu sekundu pre nego što je mačor podigao glavu i pogledao me pravo u oči i pitao: "Miloše zašto tako plačipi*kasto gledaš kroz prozor?" Prenerazio sam se u prvom trenutku, jer mi se nikada nije obratio jedan mačak na čistom ruskom, zapravo, ni na jednom drugom jeziku… ali brzo sam se pribrao i odgovrio sam mu: "Mačoru, pa ti umeš da govoriš?!".

- A on je rekao: "Da naravno. Sve mačke umeju da govore", ja: "Pa to je čudesno! Zašto svet ne zna za ovo?!". Mačor: "Zato što nas zabole patka da pričamo sa vama. Smatramo da ste idioti. Pola planete ste skenjali. (Baš je tako rekao, skenjali) a mislite da se superiorni jer umete da po ceo dan meljete. I to uglavnom besmislice".

- Ja: "Ali mačoru, pa ja moram da kažem svima za ovo, ovo je veliko otkriće za ljudski rod… mačke govore! E znaš šta, objaviću ovo na Instagramu". Mačor se okrenuo ka fotografu koji nas je uslikao i pošto je video da fotograf petlja nešto oko ekspozicije na svojoj kameri reče: "Neće ti niko verovati, debilu".

- Okrenuo se ka prozoru i mirno nastavio da gleda na ulicu Prospekt Lenjina, gde je u tom trenutku reka automobila bila zaglavljena u popodnevnoj gužvi. Pogledao sam ka fotografu, on naravno, naravno, nije čuo naš razgovor. I vi sad mislite da ja nemam šta da napišem ispod ove fotke pa izmišljam... a zapravo, mačor je bio i pravu.

Bonus video:

04:39

Posao i ljubav cveta: Tamara Đurić za Espreso otkrila da očekuje drugo dete!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.