POSLE RAZVODA UŽIVA PUNIM PLUĆIMA! Slavica Ćukteraš: "NIKADA SE VIŠE NEĆU UDAVATI"!
Foto: instagram printscreen

opa!

POSLE RAZVODA UŽIVA PUNIM PLUĆIMA! Slavica Ćukteraš: "NIKADA SE VIŠE NEĆU UDAVATI"!

Jednom se već opekla!

Objavljeno:

Slavica Ćukteraš progovorila o emotivnom statusu, pa priznala: Papir može samo da te upropasti i apsolutno ništa ne znači.

Iako je zbog braka i majčinstva godinama bila u medijskoj ilegali, Slavica Ćukteraš se posle razvoda od golmana Vladimira Avramova vratila estradi i pevanju. Aktivnija je nego ikad u medijima, javnom životu i na društvenim mrežama. Nakon godinu i po dana bez posla i pevanja, preležane korone i manjih problemima sa sluhom, pevačica se pojavila na jednom gradskom dešavanju gde nije krila sreću što je izašla kako bi se videla sa kolegama i predstavnicima sedme sile. Osvrnula se na period korone i svoj emotivni status, pa je priznala da je još uvek solo.

- Nisam se još zaljubila i iskreno ne tražim ljubav, neka sada ona nađe mene - rekla nam je pevačica koja je karijeru počela u prvoj sezoni „Zvezde Granda“.

Dodala je i da više ne bi stala na ludi kamen jer se o njega jednom već saplela.

- Ne bih se ja više udavala. Papir stvarno ne znači apsolutno ništa. Može samo da te upropasti. Shvatila sam da brak stvara tenziju i po mom mišljenju, to je samo obaveza više - objašnjava pevačica, koja je preležala koronu i nakon nje imala manje posledice sa sluhom, srcem i plućima.

- Sada sam zdravstveno dobro, ali zbog korone i karantina sam totalno poludela i sada sam još luđa - kaže Slavica kroz smeh.

Folkerka je aktivna na društvenim mrežama gde svakodnevno objavljuje duhovite video-snimke, a zbog njihovog sadržaja nam je jasno zašto kaže da je sada još luđa nego pre.

Bonus video:

00:15

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ UDAJE SE SLEDEĆA! Pevačica se sredila VRHUNSKI, otišla na svadbu, pa uhvatila BIDERMAJER! (VIDEO)

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.