DEVOJKA POBEDNIKA EVROVIZIJE PATI OD NEIZLEČIVE BOLESTI-NE MOŽE DA UŽIVA U INTIMNOM ČINU: Zbog toga je u DEPRESIJI!
Damiano David, Foto: Profimedia

niste znali!

DEVOJKA POBEDNIKA EVROVIZIJE PATI OD NEIZLEČIVE BOLESTI-NE MOŽE DA UŽIVA U INTIMNOM ČINU: Zbog toga je u DEPRESIJI!

Damianova verenica bila u depresiji zbog neizlečive bolesti

Objavljeno:

Italijan Damiano David, frontmen benda "Maneskin" koji je pobedio na ovogodišnjoj "Evroviziji", i dalje je glavna tema evropskih medija, pogotovu njegov ljubavni život.

Evrovizija
foto: Profimedia

Žene širom sveta i dalje lude za njima, a on je nedavno otkrio da već četiri godine ljubi influenserku Đorđu Soleri.

Lepša polovina pevača aktivna je i prilično iskrena na društvenim mrežama, a na Instagramu komunicira sa pratiocima i deli detalje o bolesti koju ima.

Naime, Đorđa Soleri otvoreno priča o depresiji sa kojom se bori ali i bolesti vulvodiniji, zbog koje ne može da uživa u intimnim odnosima.

„Čak i planiranje odmora postaje noćna mora s obzirom na to da postoji mogućnost da ćete ga provesti u patnji. Obećala sam sebi da ću pomoći ženama s istim problemom i da se niko ne treba osećati usamljeno i napušteno. Nismo krive. Nismo slomljene. Mi smo bolesne i zaslužujemo razumevanje“, napisala je ona.

„Ako me je nečemu naučila ova bolest, to je da je život nepredvidiv. Tako je bilo i kad sam se pogledala u ogledalu, u belom, pamučnom, donjem vešu i osetila se sigurno, kao i uvek. Prešla sam, od mržnje i psovanja ovog tela koje me je izdalo, do njegovog prihvatanja onakvog kakvo jeste: sa ograničenjima. Da su mi pre godinu dana rekli da ću danas moći da se osećam seksi, sigurno, udobno, sa hroničnom bolešću vulve i u bakinom donjem vešu, rekla bih „nemoguće“! Tako sam srećna što sam pogrešila“, dodala je influenserka.

Podsetimo, Đorđa i Damiano zajedno su već 4 godine, ali zajedničke fotografije na društvenim mrežama nemaju. Jedino što se može pronaći jeste jedna njihova fotografija, koju su svojevremeno objavili na Instagram storiju.

Bonus video:

00:14

SRPSKI GLUMAC ISTI DAMIJANO: Pojavio se neprepoznatljiv i sa šminkom, svi pričaju da liči na Italijana, a evo ko je u pitanju!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.