ŽENE SU POLUDELE ZA POBEDNIKOM EVROVIZIJE, A SPEKULISALO SE DA JE GEJ: Nevinost je izgubio jako mlad, ČAK KO DETE!
Foto: Profimedia

OVO NISTE ZNALI

ŽENE SU POLUDELE ZA POBEDNIKOM EVROVIZIJE, A SPEKULISALO SE DA JE GEJ: Nevinost je izgubio jako mlad, ČAK KO DETE!

Frontmen benda Måneskin ne živi baš prema postulatima roka.

Objavljeno:

Harizmom neukrotivog rock-dečka Damiano David uspeo je očarati žene širom sveta, a ta slika neprilagođenog i divljeg daleko je od one stvarne, koju ovaj 22-godišnjak pokazuje kada se isključe kamere i kada se svetla na pozornici priguše.

Frontmen benda Måneskin, koji je nakon 30 godina vratio Evroviziju u Italiju, ne živi baš prema postulatima roka; se*s, droga i r’n’r i zato ga je jako naljutilo kada su mediji nakon finala počeli prenositi informaciju da je šmrkao kokain, a kao dokaz priložili video i fotografije na kojima Damiano zapravo skuplja staklo sa poda.

Evrovizija
foto: Profimedia

Da dokaže da je čist, Damiano se dobrovoljno podvrgnuo i testu na droge, koji je bio negativan, a uz pomoć interneta i nekih starih intervjua koje je dao za italijanske medije pokazalo se kako pevač često ističe da ga droga nikada nije zanimala

– Kreativnost dolazi od zdravog i čistog uma. Mozak je stroj koji mora imati svoje zupčanike na mestu, a droga je samo jedna golema prljavština – rekao je Damiano u intervjuu za Vogue Italia nakon celog skandala vezanog za kokain.

Poručio je kako ne žele da ih njihova publika gleda kroz stereotipnu prizmu rock-zvezda koje se opijaju i drogiraju, jer, kaže Damiano, oni žele mladima poslati drugačiju poruku.

Evrovizija
foto: Profimedia

– Poruka koju želimo širiti svojom muzikom je uzdizanje čoveka kroz vlastitu slobodu. Svako se može opijati i drogirati, ali to nije kul. Pravimo put i hodamo stazom na koju stavljamo svoje srce i dušu i izbegavamo sve što nas sputava – govori David.

Kada je njegov bend nakon uspeha na “X Factoru” počeo uživati u slavi, Damiano je donio odluku da neće u javnosti puno otkrivati o svom privatnom životu jer, kako je sam rekao, ne želi da ga se pamti po fotografijama na kojima je u društvu lepih žena, nego po dobroj muzici. Te odluke pridržava se i danas i o njemu znamo tek da je odrastao u Rimu, da mu je majka bila stjuardesa i da ima brata. U jednom intervjuu otkrio je da su ga roditelji uvijek podscali da sledi svoj poziv.

Damijano David
foto: Printscreen

– Na početku su bili malo zabrinuti jer se znalo dogoditi i da tri noći zaredom imamo koncerte, pitali su se kako ću uspeti u tome, ali kad su videli da zaradom od nastupa pokrivamo troškove snimanja novih pesama, bili su sretni što sam krenuo za onim što strastveno volim i što me oduvek zanimalo – rekao je David u jednom intervjuu.

Mama je bitna figura u njegovu životu i njoj je posvetio i jednu od svojih brojnih tetovaža. Najveća njegova tetovaža ima natpis “Il ballo della vita”, što u prevodu znači ples života, koju je napravio 2018. godine uoči izlaska drugog istoimenog albuma Måneskina. Tetovirao je i stihove pesme “Boys don’t cry” grupe The Cure, na kojoj je prekržio deo u kojem piše “don’t”, želeći dati do znanja da je i muškarcima dopušteno da plaču i pokazuju emocije. Uz ove, ima i tetoviran crtež gole devojke raspuštene kose, trnovitu ružu i srce te drvo jabuke iz kojeg viri zmija.

Evrovizija
foto: Profimedia

– Nemam prototip žene koja mi se sviđa, svaku ženu smatram lepom. Volim vrlo mršave devojke s malim grudima, ali volim i devojke s izraženim oblinama i velikim grudima. Volim žensko telo sa svime na svom mestu i bez preterivanja. Volim lepe devojke, sve ih volim – izjavio je nedavno i otkrio kako je prvo seksualno iskustvo imao s 13-14 godina sa devojkom koja je bila starija od njega i priznao je da su ga uvek privlačile starije djevojke, a i njegova sadašnja devojka tri je godine starija od njega.

Zbog modnog stila su se pojavile i spekulacije kako je Damiano homoseksualac, ali njega takve priče nimalo nisu uznemirile.

Bonus video:

00:35

IVANA HURRICANE NAPUSTILA SRBIJU! Samo što se vratila sa Evrovizije otišla na egzotičnu destinaciju i pokazala LUKSUZ U KOM UŽIVA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.