"JA SAM DETE SA SELA I ZA MENE JE TO TABU TEMA!" NA RADIN RAČUN STIGLO NEPRISTOJNO PITANJE: Tiče se INTIMNOG ČINA!
Radmila Rada Manojlović, Foto: TV Prva prinscreen

ju

"JA SAM DETE SA SELA I ZA MENE JE TO TABU TEMA!" NA RADIN RAČUN STIGLO NEPRISTOJNO PITANJE: Tiče se INTIMNOG ČINA!

Pevačicu je zateklo pitanje

Objavljeno:

Pevačica Radmila Manojlović pojavila se na jednom gradskom dešavanju i otkrila da je srećna što se pandemija koronavirusa smiruje, te što se polako sve vraća u normalu. Priznaje da joj je mikrofon veoma nedostajao kao i kontakt sa publikom. U ljubavi sa pevačem Harisom Berkovićem je sve, kako kaže, u najboljem redu, ali o detaljima veze ne želi da govori.

Rada Manojlović
foto: Dragan Kadić

Nedavno si, posle duže pauze, imala nastup. Kako je bilo?

- Crkla sam već na trećoj pesmi. Nisam imala ni snage ni kondicije. Bukvalno sam bila zadihana i umorna. Ovaj posao mora da se vežba i trenira i pauze su kobne. Kondicija je jako važna, a ja sam je izgubila zbog pauze koja je bila jako duga. Nadam se da će se to srediti kada nastupi budu učestali.

Kako to da si bez kondicije kada živiš s dečkom. Zar se*s ne pomaže?

- Kako niste shvatili do sada da je za mene se*s tabu tema? Od 2007. godine, kada sam se pojavila na estradnoj sceni, nikada o njemu nisam govorila. Ja sam dete sa sela i o tome ne pričam.

Kad će svadba?

- Kad bude bila, znaćete (smeh). Bićete pozvani jer bez vas ne mogu ni da mrdnem, a kamoli da se udam - ističe Rada.

Da li te je Haris zaprosio?

- Nećemo o tome pričati još uvek, jer nas dvoje sada imamo neke druge planove. Moramo da nadoknadimo ovu pauzu u karijeri, pa ćemo to ostaviti za kasnije. Prsten, kao što vidite, nemam na ruci.

Rada Manojlović
foto: Vladimir Sporčić

A kako se slažete vas dvoje?

- Odlično, zato i ne pričam o njemu i o nama, jer nemam šta da kažem. Sve je super, nas dvoje smo super, pa se plašim da ne izmalerišem.

Neke koleginice su te osudile zbog toga što si javno kritikovala sve one koje odlaze pod nož i liče jedna na drugu. Kažu da si i ti svašta radila na sebi...

- Pa šta sam radila? Pogledajte moj nos... Ako je ovo plastična hirurgija, ja ne znam šta nije. Ja na sebi sem zuba ništa nisam korigovala. A možda ne bih ni njih da mi Snežana Đurišić nije ukazala na nepravilnosti i na tu činjenicu da se loše slikaju. Ništa drugo nisam i neću menjati. Sebe volim baš ovakvu kakva sam.

Bonus video:

00:46

VESNA ĐOGANI NA IVICI SUZA! Pevačica se oglasila iz porodičnog doma i otkrila ŠTA JU JE SNAŠLO: Spomenula i Đoleta!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.