"BATINA JE IZ RAJA IZAŠLA"!TOMA FILA SE OBRUŠIO NA TAMARU ZBOG NEPROPISNOG PARKIRANJA: Ubrzo ona uzvratila žestoko!
Foto: Emilija Jovanović, Damir Dervišagić

bukti rat

"BATINA JE IZ RAJA IZAŠLA"!TOMA FILA SE OBRUŠIO NA TAMARU ZBOG NEPROPISNOG PARKIRANJA: Ubrzo ona uzvratila žestoko!

Poznati advokat javno osudio parkiranje Tamare Đurić.

Objavljeno: 10:06h

Prava bura se podigla nakon što je isplivao snimak parkiranja starlete Tamare Đurić. Naime, ona je svoj "Ferrari" parkirala na mesto za invalide, dok je sedela u jednom prestoničkom restoranu. Nakon što je neko od prolaznika pozvao Parking servis, ona je videvši "Pauka" izašla i preparkirala svoj besni automobil.

Tamara Đurić
foto: JKP Parking servis

Poznati advokat, Toma Fila, gostujući u Jutarnjem programu na televiziji "Prva", nadovezao se povodom te situacija, a imao je jasnu poruku za Đurićevu, koja je nakon preslušavanja njegove izjave burno reagovala.

- Ja ne bih ovo branio. Ovo je bezobrazluk. Nije naš narod džabe govorio: "Batina je iz raja izašla", ne znam kako bih drugačije rekao. - rekao je Fila, dok je voditelj pokušavao da ga spreči u njegovoj konstataciji.

Ubrzo nakon njegove izjave, oglasila se Tamara na svom Instagram profilu, naglašavajući da poznati advokat propagira nasilje i da sve ovo doživljava kao "poziv na linč".

- Da li će neko da reaguje na to što Toma Fila propagira nasilje nad ženama na televiziji sa nacionalnom frekvencijom? Ja ovo doživljavam kao poziv na linč!"- žustro i besno je napisala starleta.

Tamara Đurić
foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.