REKORDERKA U SE*S AKCIJANJU PO RIJALITIJU! VRBAŠKI OVERILA 12 UČESNIKA ZADRUGE!
Foto: Youtube

ŠOK!

REKORDERKA U SE*S AKCIJANJU PO RIJALITIJU! VRBAŠKI OVERILA 12 UČESNIKA ZADRUGE!

Retko koga je odbila!

Objavljeno:

Mina Vrbaški (21) rekorderka je po broju muškaraca s kojima je spavala u "Zadruzi"!

Mlada starleta uspela je da za četiri sezone "Zadruge" ima seks sa čak 12 partnera! Da joj vrele akcije pred kamerama nisu problem, pokazala je i sa novim dečkom Mišelom Gvozdenovićem. Ona i pevač su u sredu ujutru imali seks uživo u programu, iako se Čačanin kleo da nikada neće voditi ljubav pred kamerama.

- Mišel je homoseksualac, ovde mu se nabacivalo mnogo devojaka, a on nijednu nije pipnuo. Evo, nema ko nije spavao sa Minom, a on se s njom drži za ruke - prozivao je Kristijan Golubović prijatelja, a na to se nadovezala i Miljana Kulić:

- Svi su mi u Čačku rekli da voli muškarce!

Mina Vrbaški
foto: Youtube

Gvozdenović ih je sve demantovao tako što je postao još jedna "recka" Mine Vrbaški. Pre njega, starleta je svake noći imala seks sa Filipom Carom, a zatim je spavala i sa Franom Pujasom.

"Uspon" ka ovom rekordu počeo je u "Zadruzi 1", kada je Mina imala samo 17 godina. Prvi odnos pred kamerama desio joj se iste večeri kad je kročila u rijaliti s muzičarem Nemanjom Đerićem Đeksonom. Imali su toliko žestok seks da su jednom prilikom uspeli da polome krevet, a drugom da razvale tuš-kabinu! Pošto je Mina s Đeksonom često raskidala i mirila se, iskoristila je ulazak manekena Tome Panića za još malo akcije.

- Tek sam po izlasku iz "Zadruge" shvatio sa koliko je muškaraca Mina spavala pre mene, i to bez.

zabava, zadruga, mina vrbaški
foto: Printscreen

Bivša prostitutka je u istom stilu nastavila i u "Zadruzi 2"! Seks je imala sa Jovicom Putnikovićem, kao i sa Markom Markovićem, koji je sada u vezi sa Stanijom Dobrojević. Kao gost muzičar u toj sezoni pojavio se i Đekson, pa su ponovo "overili" hotel i kupatilo! Pred kraj "Zadruge 2" boravak je začinila odnosom sa Ervinom Mujakovićem, Adamom Đoganijem, ali i prijateljem Savom Perovićem!

Vrbaški se nije smirila ni u trećoj sezoni megapopularnog rijalitija. Imala je romansu sa Vladimirom Tomovićem, ali osim priče da ga je jednom oralno zadovoljila, nikad nisu otkrili detalje odnosa. U inat njemu smuvala je Mensura Ajdarpašića, s kojim je provela neko vreme i posle završetka šou-programa. Sa devet ljubavnika iza sebe, Vrbaški je kročila u "Zadrugu 4", gde je spisku dodala još trojicu.

Bonus video:

04:39

Posao i ljubav cveta: Tamara Đurić za Espreso otkrila da očekuje drugo dete!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.