SLOBA VASIĆ SHVATIO DA SE PREVIŠE UGOJIO: Nakon mnogih HEJT KOMENTARA pevač se odlučio na TRANSFORMACIJU!
Foto: Prinscreen

AU

SLOBA VASIĆ SHVATIO DA SE PREVIŠE UGOJIO: Nakon mnogih HEJT KOMENTARA pevač se odlučio na TRANSFORMACIJU!

Evidentno je da je Sloba nabacio kilograme i potpuno se izobličio. Kako ga i inače neko vreme nije bilo u medijima i javnom životu, ova promena je bila i više nego uočljiva

Objavljeno:

Pevač Slobodan Vasić nedavno se pojavio u jednoj televizijskoj emisiji i sve šokirao potpunom transformacijom izgleda. Izgleda da su mu negativni komentari baš teško pali, pa je rešio da od sada objavljuje samo obrađene fotografije.

Evidentno je da je Sloba nabacio kilograme i potpuno se izobličio. Kako ga i inače neko vreme nije bilo u medijima i javnom životu, ova promena je bila i više nego uočljiva.

Pevač je izazvao brojne reakcije, međutim, komentari su mahom bili negativni. Da nisu samo dame osetljive na komentarisanje fizičkog izgleda, upravo je Vasić i pokazao novom objavom na društvenim mrežama.

Sloba Vasić
foto: Printscreen

U pitanju je fotografija na kojoj izgleda potpuno drugačije nego što je izgledao kada se pojavio u emisiji. Izgleda da je pevač rešio da krene stopama svojih koleginica i ozbiljno se posveti fotošopiranju fotografija kako bi izgledao kako želeo ili je počeo sa procesom mršavljenja.

Bonus video:

04:39

Posao i ljubav cveta: Tamara Đurić za Espreso otkrila da očekuje drugo dete!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.