OSULI PALJBU PO TAMARI ZBOG SKANDALA SA PARKIRANJEM, A ONA PORUČILA: Veći je problem što je Mladić dobio DOŽIVOTNU!
Foto: Emilija Jovanović

AUUUU!

OSULI PALJBU PO TAMARI ZBOG SKANDALA SA PARKIRANJEM, A ONA PORUČILA: Veći je problem što je Mladić dobio DOŽIVOTNU!

Osvrnula se na nemili događaj.

Objavljeno:

Tamara Đurić juče je bila u centru skandala, nakon što je isplivao snimak na kojem se vidi kako je automobil Ferari, koji je vozila, parkirala na mestu za osobe sa invaliditetom.

Tamara ga je po dolasku pauka pomerila. U svom lajv uključenju na Instagramu starleta se osvrnula na nemili događaj i istakla da smatra kako njen postupak nije strašan.

- Parkirala sam se, već sam rekla, na dva minuta i nisam imala gde. Napisali su mi kaznu, platila sam je, ne znam gde je problem ljudi, šta vam je? Pitam se jesam li ja jedina u ovoj državi koja se parkirala na mesto invalida i neko je odmah pozvao pauka, nije čekao ni minut. Pauk uleteo brže-bolje, kao da sam ubila nekog - rekla je Tamara.

Tamara Đurić
foto: Printscreen Instagram

Potom je čitala komentare pratilaca i nastavila o istoj temi.

- Nije lepo parkirati se na mesto invalida, nekom je to neophodno, ali baš dva minuta, mislim da to nikome ne može da predstavlja ne znam ni ja kakav problem. Zato je nekoj iskompleksiranoj ženi sa trećeg sprata to jako smetalo. Ne sažaljevam osobe sa invaliditetom, invalida ima raznih, ali poštujem da je nekom to neophodno.

Pričajući ponovo o svom nepropisnom parkiranju, Tamara je istakla:

- Veći mi je problem što je Ratko Mladić dobio doživotnu, a državni je heroj.

- Gužva je u saobraćaju, baš to ne volim, samo da ne napravim još neki prekršaj, pa da to bude državni problem - rekla je Tamara dok je snimala lajv tokom vožnje i otkrila gde se uputila:

Tamara Đurić
foto: Printscreen Instagram

- Uputila sam se ka svom auto placu. Da, ja sam žena biznismen. To niko ne vidi što ja od osam sati jutros radim, rmbačim.

Jedan od fanova primetio je da Tamara nije vezala sigurnosni pojas tokom vožnje, te joj je napisao "veži se", ali je ona taj komentar ignorisala.

Bonus video:

04:39

Posao i ljubav cveta: Tamara Đurić za Espreso otkrila da očekuje drugo dete!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.