LEGENDA! LEPA BRENA JOŠ UVEK VLADA NA SVIM PROSTORIMA: Invazija i nakon 30 godina za njenu LUTKU! (FOTO)
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

hit

LEGENDA! LEPA BRENA JOŠ UVEK VLADA NA SVIM PROSTORIMA: Invazija i nakon 30 godina za njenu LUTKU! (FOTO)

Brenina lutka, za kojom je vladalo nezapamćeno interesovanje, bila je zvezda spota „Boli me uvo za sve“.

Objavljeno:

Verovali ili ne, ali čuvena lutka sa likom najveće balkanske folk dive Lepe Brene i dan-danas ima svoje kupce, a prodaje se na internetu na specijalizovanim sajtovima polovne robe.

Od promocije lutkice, koja je tada simbolično nazvana „Barbika Lepa Brena“, prošlo je tačno 31 godina jer je ovaj proizvod bio lansiran uz album „Boli me uvo za sve“, koji je ujedno i muzička podloga u filmu „Hajde da se volimo 3 - Udaje se Lepa Brena“ iz 1990. godine.

Brenina lutka, za kojom je vladalo nezapamćeno interesovanje, bila je zvezda spota „Boli me uvo za sve“, s dugom plavom kosom, obučena u upečatljivi Brenin škotski kostim iz spota „Hajde da se volimo“. Prošle su decenije, a fenomen Lepe Brene i njene lutke i dalje je aktuelan s obzirom na to da se danas može naći na sajtovima za prodaju razne robe u kategoriji „kolekcionarstvo“.

Lepa Brena
foto: Printscreen

„Barbika Brena“ danas vredi od 3.000 do 30.000 dinara, a cena joj zavisi od očuvanosti i opreme koja uz nju ide. Lutka se obično prodaje sa sve kapicom i kutijom, s kostimom i obe crvene čizme na dugim nogama. Ima i onih koji najlepšu Lepu Brenu nude s rasparanom obućom, pa tako lutkica na jednoj nozi ima cipelu, a na drugoj čizmu. Tu je i Brena samo u donjem vešu.

Lepa Brena
foto: Printscreen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.