"POENI IDU MENI"! Oglasio se BAJA MALI KNINDŽA nakon što ga je JK žestoko isprozivala: Neka se DECA DOPISUJU!
Foto: Print Screen Youtube

hit

"POENI IDU MENI"! Oglasio se BAJA MALI KNINDŽA nakon što ga je JK žestoko isprozivala: Neka se DECA DOPISUJU!

Bio je kratak.

Objavljeno:

Folk pevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, ovih dana je u centru medijske pažnje zbog pojavljivanja na privatnim slavljima domaćih javnih ličnosti.

Pop zvezda Jelena Karleuša javno je prokomentarisala tu "pojavu", kako ju je nazvala, pa je žestoko oplela po Baji putem Instagrama.

Potom se javno oglasila jedna od Bajinih ćerki, rekavši da je njen otac intelektualac, a dok ga naslednica "brani", pevač kaže da neće mnogo da priča.

Ističe, u ovoj priči su njemu otišli svi dobri poeni.

- Neka se deca dopisuju, ne želim da mnogo komentarišem tu priču. S obzirom na to sa koje strane dolaze ovakvi komentari, poeni idu meni - rekao je Baja za Telegraf Jetset.

Jelena Karleuša
foto: ATA IMAGES

Podsetimo, nakon što je Baja iste noći pevao na proslavama porodice Ražnatović, te na slavlju povodom veridbe Katarine Grujić i Marka Gobeljića, Jelena se oglasila na Instagram storiju.

- Pojava Baje f***** Knindže na proslavama domaćih javnih ličnosti po Beogradu je pokazatelj da smo kao društvo otišli u k****. J***** polusvet. Kao Beograđanka i lokal patriota mogu da kažem da su nas primitivci i šljam doveli do dna - napisala je Karleuša.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Bajina ćerka je posle toga na Instagramu napisala da je njen otac obrazovan, načitan i da se drži dalje od skandala.

- Taj polusvet, šljam, primitivac, je otac šestoro dece, načitan, porodičan čovek, koji ceo život drži do sebe i svoju porodicu daleko od Vaših estradnih skandala, koga voli publika širom sveta. Gospodin, otac, legenda Mirko Pajčin fuc*ing intelektuale - navela je Bajina ćerka na Instagramu.

Bonus video:

21:44

ESPRESO INTERVJU: Jelena Kostov

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.