NAKON PRIČE DA JE SA MARIJOM KARAN OGLASIO SE BIVŠI MUŽ ANE MIHAJLOVSKI: Priznao je pravu ISTINU, brutalna rečenica
Foto: Damir Dervišagić

opa

NAKON PRIČE DA JE SA MARIJOM KARAN OGLASIO SE BIVŠI MUŽ ANE MIHAJLOVSKI: Priznao je pravu ISTINU, brutalna rečenica

Marija se nedavno razvela od holivudskog producenta Džoela Lubina, a mediji pišu da je lepa glumica u vezi sa Goranom, inače, bivšim mužem Ane Mihajlovski

Objavljeno:

Biznismen i vlasnik jedne produkcijske kuće, Goran Stamenković, oglasio se nakon priče da je u ljubavnoj romansi sa glumicom Marijom Karan.

Marija se nedavno razvela od holivudskog producenta Džoela Lubina, a mediji pišu da je lepa glumica u vezi sa Goranom, inače, bivšim mužem Ane Mihajlovski.

Glumica je dobila glavnu ulogu u seriji "Dinastija" koju snima Goranova podukcijska kuća, a kako Stamenković tvrdi, kada je u pitanju odnos sa Marijom, radi se samo o poslovnoj saradnji.

Goran Stamenković
foto: Zoran Jevtić

- Marija i ja nismo u vezi, to nije istina. Ona radi na seriji koju mi produciramo, samo sarađujemo - rekao je Goran za Telegraf Jetset.

Podsetimo, Marija iz braka sa Džoelom ima sina, dok Goran sa Anom ima ćerku, a bivši supružnici su u odličnim odnosima i često se viđaju, čak i putuju zajedno, zbog naslednice.

Marija je tokom braka sa holivudskim producentom živela u Americi, međutim, nakon razvoda, vratila se u Srbiju i posvetila se svojoj karijeri.

Bonus video:

21:44

ESPRESO INTERVJU: Jelena Kostov

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.