POBEDNICA ZVEZDA GRANDA SE VERILA: Vatrena brineta izgovorila je čuveno "DA"!
Foto: Youtube

OPA

POBEDNICA ZVEZDA GRANDA SE VERILA: Vatrena brineta izgovorila je čuveno "DA"!

Pevačicu je, naime, emotivni partner iznenadio prstenom na jednom prestoničkom splavu, i to tako što je duž staze postavio jabuke, pri čemu je u svakoj sedmoj bila poruka, a u poslednjoj prsten

Objavljeno:

Teodora Toković koja je pre tri godine pobedila, po glasovima žirija, u "Zvezdama Garanda" se verila i sa svima podelila radosnu vest.

Pevačicu je, naime, emotivni partner iznenadio prstenom na jednom prestoničkom splavu, i to tako što je duž staze postavio jabuke, pri čemu je u svakoj sedmoj bila poruka, a u poslednjoj prsten.

"Bilo je u planu, ali nisam očekivala. Toliko su to dobro sakrili od mene, moji prijatelji i rodbina, da do poslednjeg trenutka nisam znala. Moj momak je otkazao svirku koju sam trebala da radim, a kolega me je navodno zvao na drugu svirku i kada sam izašla iz kola sin od našeg kuma me je dočekao sa cvećem i tada sam ukapirala i htela da se srušim", ispričala je Tokovićeva za "Grand".

"Svadbu planiramo za proleće sledeće godine, on bi to požurio ali milim da je bolje da sačekamo pošto treba zaista dosta vremena za organizaciju, a ja želim da sve izgleda onako kako treba", zaključila je pevačica.

Bonus video:

21:44

ESPRESO INTERVJU: Jelena Kostov

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.