NAJVEĆA BRUKA SARAJEVA PRETI KRISTIJANU GOLUBOVIĆU: Mirza prosipa lažni moral, a ne seća se kada je LOMIO KRST!
Foto: Damir Dervišagić

užas

NAJVEĆA BRUKA SARAJEVA PRETI KRISTIJANU GOLUBOVIĆU: Mirza prosipa lažni moral, a ne seća se kada je LOMIO KRST!

Mirza je o Goluboviću rekao da je tetka, da je patološki lažovi i da ga čeka nakon rijalitija da se pobiju

Objavljeno:

Sarajevski kriminalac Mirza Hatić koji je široj javnosti postao poznat nakon rušenja pravoslavnog krsta iznad Sarajeva, sada je u pauzi od odsluženja zatvorske kazne, te je za medije govorio o Kristijanu Goluboviću. Hatić je u zatvoru zbog iznude, ali i vandalskog čina kada je srušio pravoslavni krst na Zlatištu iznad Sarajeva.

Mirza je o Goluboviću rekao da je tetka, da je patološki lažovi i da ga čeka nakon rijalitija da se pobiju.

Ovaj Sarajlija sa četvoricom je drugova rušio krst u Sarajevu, iskoristivši trenutak kada policija nije obezbeđivala ovaj simbol podsećanja na srpske žrtve.

Mirza Hatić
foto: Printscreen

- To je moja vera. Ja verujem u dragog Alaha, verujem u Boga. Moja vera je islam. I to ne treba tu da stoji" - rekao je on tada pokazajući na mesto gde je stajao krst i na džamiju koja se nalazi u blizini.

Sada se Mirza oglasio u pauzi odsluženja zatvorske kazne te poručio Kristijanu da ga čeka da se pobiju nazivajući ga patološkim lažovom:

- Ovom prilikom poručujem, ovom velikom kriminalcu, mafijašu, što dira onaj pošten narod tamo, kad izađeš iz te Zadruge, dođi, ili ću ja doći, da se pobijemo ja i ti - rekao je Mirza, pa nastavio:

- Molim te da se pobijemo, znači fer, kažeš da si jak, molim te, dođi - rekao je on.

Potom je u emisiji pričao o Goluboviću da smatra da sve laže, te da je patološki lažov i obična žena, jer je Kristijan navodno pretio njemu da će ga prebiti ranije:

- Ja Kristijana poštujem, kao nekog starijeg mangupa, mi smo gledali neke njegove snimke, bio nam je zanimljiv kao deci. To je jedan lažov, patološki lažov, on samo laže, žena, tetkurina. Da od kuće mu pošaljem suknju da mu pošalješ tamo. Alaha mi uzvišenog, čim izađe, ja ću se pobiti sa njim - rekao je Mirza.

- On je meni na Fejsbuku rekao "Isklesaću ti krst na čelu". Ja krenuo psovati, dođi, gde god, kad god i on me blokirao. - pričao je Hatić.

Bonus video:

00:07

LJUPKA, IMAŠ TELO BOGINJE: Pevačica vredno radi na TOP liniji, otišla u teretanu i omamila sve SNIMKOM U VRUĆIM HELANKAMA! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.