HITNA POMOĆ DOLAZILA PO JOVANU JEREMIĆ: Stanje se POGORŠAVA, BOLOVI SU JAKI!
Foto: Youtube

STRAŠNO

HITNA POMOĆ DOLAZILA PO JOVANU JEREMIĆ: Stanje se POGORŠAVA, BOLOVI SU JAKI!

Jovana je ove navode potvrdila

Objavljeno: 14:09h

Jovana Jeremić, voditeljka, ovih dana prolazi kroz pakao zbog upale bešike, saznaje „Blic“.

Kako su već pisali, iako je Jovana prvobitno u medijima istakla kako je razlog otkaza na Hepiju to što želi više da se posveti ćerki, „Blic“ je saznao da je voditeljki ugroženo i zdravlje.

Jovana Jeremić
foto: Instagram

Naime, Jovana ima horničnu upalu bešike više od pet godina.

- Jovana muku muči sa upalom bešike već skoro pet godina i stanje se sve više pogoršava. Upala je postala hronična. Ona je pila antibiotike kako bi sanirala upalne procese, ali suštinski nije pronašla pravi način za lečenje – priča dobro obavešten izvor za „Blic“ i dodaje:

- Problem je što Jovana nije pridavala veliki značaj upalu i stanje se sve više pogoršavalo. Ona se najviše boji da joj se bolest ne proširi na bubrege. Na zdravstveno stanje je dodatno uticao stres nakon davanja otkaza i cele medijske pompe oko prelaska na drugu televiziju. Po preporuci lekara, ona je otišla u Vrnjačku Banju koja je odlična za urinarne traktove i moraće tamo da ide barem jednom mesečno – zaključuje izvor za „Blic“.

Jovana Jeremić
foto: Instagram

Jovana je ove navode potvrdila za „Blic“.

- Ne volim da pričam o svom zdravlju, jer smatram da sam jaka žena i narod ne treba na mene da se sažaljeva. Godinama vučem ozbiljan problem upale bešike, od bolova ne mogu da sedim, svakodnevno šetam po stanu. Ovih dana odlazim na sva potrebna ispitivanja – govori voditeljka za „Blic“ i dodaje:

- Problem je najviše eskalirao tokom 2016. godine kada sam dobila nesnosnu upalu bešike tokom boravka u informativnoj redakciji. Kola Hitne pomoći su morala da dođu po mene i odvezu me u bolnicu, bolovi su bili neizdrživi – zaključuje Jovana Jeremić za „Blic“.

Jovana Jeremić
foto: Instagram

Podsetimo, voditeljka još uvek nije odlučila na koju će televiziju preći od septembra, ali je za „Blic“ nedavno izjavila da je odbila platu od 250.000 dinara.

- Odlučila sam da odbijem platu od 250.000 dinara. Meni plata nije presudna, ali jeste važna. Od svega toga, najvažnije je da ja ostanem dosledna sebi i svojim gledaocima. To znači da budem glas naroda u svojim emisijama, da budu zastupljene patriotske teme, da se ekranizuju nepravde običnog čoveka, jer sam novinar koji sluša i čuje patnju naroda. Važno je i da televizija na koju idem ima nacionalnu frekvenciju, jer će tu moći da se čuje glas naroda kroz mene. Znam u životu šta mogu da doprinesem televiziji na kojoj radim, jer se sve u šoubizu meri kroz novac – ispričala je Jovana.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Jelena Kostov
21:44

ESPRESO INTERVJU: Jelena Kostov

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media