IMA TU I VARNICA! ĆERKA DRAGANA DŽAJIĆA OTVORILA VRATA PRIVATNOG ŽIVOTA: Brak sa bratom Ane Ivanović je KOMPROMIS!
Dragana Džajić, Foto: Vladimir Šporčić

iskrena

IMA TU I VARNICA! ĆERKA DRAGANA DŽAJIĆA OTVORILA VRATA PRIVATNOG ŽIVOTA: Brak sa bratom Ane Ivanović je KOMPROMIS!

Nije do sada pričala o ovome

Objavljeno: 10:47h

Ćerka legendarnog fudbalera Dragana Džajića, Dragana, svoju sreću pronašla je pored brata Ane Ivanović, Miloša, s kojim je krajem 2019. godine dobila sina. Mlada mama je otkrila kako se snalazi sa bebom, ali i prokomentarisala odnos sa svojim suprugom. Iako na prvi pogled idiličan, ona kaže da se dešavaju i varnice koje Miloš ume da kontroliše.

Dragana Džajić
foto: Instagram/draganadzajic_

Da li si stroga majka?

- Trudim se da mom sinu budem dobra majka. Mislim da nisam stroga, jer sam slaba na njega. To je i normalno, prvo dete, još je i dečak, a poznato je da su majke više vezane za dečake.

Često si isticala da si u srećnom braku, kako vaš odnos zapravo izgleda? Da li je sve tako idilično?

- Miloš i ja lepo funkcionišemo, imamo ista interesovanja, dobro se poznajemo. Prioritet nam je dete koje podjednako volimo i cilj nam je da izvedemo dete na pravi put. Volimo se i želimo da ta ljubav traje kao i brak naših roditelja.

Tvoji roditelji su u braku 30 godina, da li su ti dali neki recept za uspešan brak?

- Pored ljubavi mora biti prisutno i poštovanje partnera, mora postojati kompromis. Život donosi i lepe i ružne momente i duboko verujem da se uz pravog partnera sve lakše izgura. Sreća je veća kad imate s kim da je podelite, tuga je slabija kada ima ko da vas razume.

Kada su bračne razmirice u pitanju, da li si jedna od onih žena koje se ujedu za jezik ili isteraš svoje do kraja i kažeš šta misliš?

- Umem ishitreno da reagujem i tada svašta kažem, ali moj suprug je sušta suprotnost, on to prećuti. Međutim, vremenom i ja sazrevam tako da umem da se iskontrolišem i odaberem trenutak kada ću nešto reći. Vremenom se sve to izniveliše.

Dragana Džajić
foto: instagramscreen

Važiš za jednu od stilizovanijih mladih dama. Da li više voliš da budeš svedena ili provokativna?

- Sve zavisi od toga kako neko iznese odeću, sada su aktuelne takve haljine, žele vole te provokativne. Lično biram odeću u kojoj se dobro osećam, dužina haljine je manje bitna.

Šta je za dobar stil potrebno, novac ili ukus?

- Ukus definitivno. U svakodnevnom životu kada trčite oko dece ne možete nositi skupe komade odeće, nema potrebe za tim. Za to sam da se nose stvari koje su pristupačnije. Bitno je da umete da izaberete stvari koje vam dobro stoje pa ćete i u jeftinoj odeći izgledati sjajno.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.