SVADBE KOJE SU OBELEŽILE 2019. GODINU! Oni su stali na LUDI KAMEN, a neka VENČANJA pratili su MILIONI GLEDALACA!
Foto: Printscreen

sREĆNA NOVA GODINA

SVADBE KOJE SU OBELEŽILE 2019. GODINU! Oni su stali na LUDI KAMEN, a neka VENČANJA pratili su MILIONI GLEDALACA!

Prošle godine brojne poznate ličnosti izgovorile su sudbonosno "da" svojim voljenima, a veliku podršku u tome osim od prijatelja i članova porodice imali su i od javnosti koja je pomno pratila svaki njihov korak.

Objavljeno:

Sve je bilo tako da je privlačilo ogromnu pažnju - od skupocenih venčanica, do gala gozbi.

Danijela Karić i Ivan Mileusnić

Pevačica Danijela Karić i koreograf Ivan Mileusnić venčali su se u opštini 8. marta, a 2. maja zavetovali su se na večnu ljubav i pred Bogom. Danijela i Ivan su se u Hramu Svetog Save pojavili u narodnim nošnjama, a nakon venčanja oni su slavlje nastavili u jednom prestoničkom restoranu. Danijela i Ivan su 3. septembra dobili sina, kome su ponosni roditelji dali ime Maksim.

foto: Nemanja Nikolić

Jelena i Milan Dinčić

Početkom maja pevač Milan Dinčić i njegova supruga Jelena zavetovali su se na večnu ljubav pred Bogom, a onda su 17. maja napravili glamuroznu proslavu, kao i građansko venčanje. Na slavlju su se pojavili mnogobrojni pevači, njihovi prijatelji i kolege, a slavilo se do ranih jutarnjih sati. Dinča i Jelena imaju sina Vukana, koji je najveći dokaz njihove ljubavi.

foto: Printscreen Instagram

Dragana Džajić i Miloš Ivanović

Dragana Džajić izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku Milošu Ivanoviću, inače bratu naše uspešne teniserke Ane Ivanović, 25. maja. Prelepa ćerka naše fudbalske legende Dragana Džajića blistala je u raskošnoj venčanici, dok je svečana sala jednog prestoničkog hotela bila posebno dekorisana. 16. decembra Dragana je na svet donela i njihovog naslednika, kome su ponosni roditelji dali ime Vid.

foto: Prinscreen

Tamara Čupković i Milan Lola Smiljanić

Fudbaler i veliki zavodnik Milan Lola Smiljanić stao je nas ludi kamen 2. juna sa svojom izabranicom, studentkinjom Tamarom Čupković, sa kojom je nekoliko godina bio u vezi. Par se venčao u Hramu Svetih Apostola Petra i Pavla, a nakon toga slavlje je nastavljeno u jednom luksuznom restoranu u kom je bilo preko 250 zvanica. Tamara, koja je blistala u venčanici boje šampanjca, inače je ćerka Andrije Čupkovića, direktora Parking servisa.

foto: Ana Paunković

Blažo Đukanović i Milena Popović

Crnogorsko venčanje decenije organizovano je 21. septembra, kada je sin predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, Blažo Đukanović stao na ludi kamen sa svojom izabranicom Milenom Popović. Venčanje je upriličeno na Kraljičinoj plaži, odakle su zvanice otišle na Miločer. Preko 400 gostiju zabavljali su najpopularniji pevači sa naše estrade: Milica Pavlović, Aleksandra Prijović, Aca Pejović i mnogi drugi.

foto: Printscreen Instagram

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus

Pevač Ljuba Perućica 10. oktobra izgovorio je sudbnonosno "da" svojoj dugogodišnjoj devojci Katarini Kolozeus u Hramu Svetog Jovana Vladimira, a nakon crkvenog venčanja slavlje je nastavljeno u jednom prestoničkom restoranu. Mlada je blistala u veoma provokativnoj venčanici, koju su svi komentarisali, a na slavlju su se pojavile i Ljubine mnogobrojne kolege pevači.

foto: Kurir

Vlada Vuksanović i Dahiana

Zgodni maneken Vlada Vuksanović oženio se 21. oktobra svojom izabranicom prelepom Domenikankom Dahianom. Venčanje su uspeli da sakriju daleko od očiju javnosti, a 11. decembra oni su postali ponosni roditelji devojčice kojoj su dali ime Valentina.

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović

Veljko Ražnatović, sin naše poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović, stao je na ludi kamen 24. novembra sa svojom izabranicom Bogdanom Rodić. Ova svadba za mnoge je venčanje decenije. Oni su se pred Bogom na večnu ljubav zakleli u Hramu Svetog Save, dok je slavlje nastavljeno u jednom prestoničkom hotelu. Mlada je ponela venčanicu svoje svekrve Cece, dok je Veljko sve oduševio elegantnim izdanjem. Bogdana je inače u drugom stanju i uskoro će na svet doneti njihovog sina, a ponosni roditelji su već odlučili da će naslednik nositi ime po Veljkovom pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu.

foto: Pritnscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.