NAKON VELIKOG SKANDALA OGLASILA SE I MAJA NIKOLIĆ: Priznala pravu ISTINU, evo šta je rekla o ZLIM KOMŠIJAMA!
Foto: Printscreen

HIT

NAKON VELIKOG SKANDALA OGLASILA SE I MAJA NIKOLIĆ: Priznala pravu ISTINU, evo šta je rekla o ZLIM KOMŠIJAMA!

Pevačica ističe da je njen partner akademski građanin koji nema potrebu da se promoviše u javnosti i da se zbog toga sa njim ne pojavljuje u medijima

Objavljeno:

Maja Nikolić šokirana je izjavama komšinice iz Ljiga gde ona poslednjih godina živi sa svojim partnerom da meštani jedva čekaju da joj vide leđa, ali i da nema nema veliko imanje, o čemu je Kurir juče pisao.

Pevačica smatra da to ima veze sa njenim bivšim suprugom, i da je on potplatio meštane da o njima širi laži.

- Pre svega moram da kažem, da su moje prve komšije i sa leve i sa desne strane ujak čoveka sa kojim živim sa jedne strane, i njegova tetka sa druge. Imam i više od tri hektara zemlje jer se celo brdo zove Adamovića brdo. To brdo je dedovina mog izabranika. Tu žive naši rođaci. Ne postije rođaci koji će o nama nešto ružno da kažu. Sumnjam da iza svega stoji moj bivši muž - objasnila je ona.

Maja Nikolić
foto: Printscreen Youtube

Pevačica ističe da je njen partner akademski građanin koji nema potrebu da se promoviše u javnosti i da se zbog toga sa njim ne pojavljuje u medijima.

- Što se tiče čoveka sa kojim živim on nije medijska ličnost i nema potrebe da se ekpsonira u javnosti. On je ekonomista visoke struke i nikada se nije bavio advokaturom. Takođe je državni revizor. Imamo imanje farme i mnogo životinja u Ljigu, Brančiću,. Moravcima, aposlutno previše da bih izmišljala laži gde živim. Bavim se zdravim životom i obožavam prirodu. Jedina istina je da mi je pijani čovek pregazio kuče - rekla je Maja.

Bonus video:

00:06

ANA KORAĆ U VATRENOJ KOMBINACIJI SLAVI ROĐENDAN! Starleta izbacila SILIKONSKE grudi, sve puca na njoj!

(Esprso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.