BILA JE FAVORIT U ZVEZDAMA GRANDA, ALI JE ODJEDNOM ODUSTALA: Zvali su je srpska Selena Gomez, pratio je skandal!
Foto: Instagram

povukla se iz takmičenja

BILA JE FAVORIT U ZVEZDAMA GRANDA, ALI JE ODJEDNOM ODUSTALA: Zvali su je srpska Selena Gomez, pratio je skandal!

Bila u centru skandala zbog intimnih fotografija, a studira težak fakultet.

Objavljeno: 11:17h

Tuzlanka Azra Husarkić povukla se iz takmičenja "Zvezda Granda" zbog, kako je navela, privatnih razloga.

Naime, Azra je u svojoj objavi istakla da joj se otac razboleo, te da je mesecima bila pod stresom i da nije mogla potpuno da se posveti svojim nastupima.

– Povukla sam se zbog porodičnih stvari. Moj otac se razboleo, situacija je bila veoma ozbiljna. Mesecima sam bila pod stresom, moj otac nije bio dobro, stalno smo išli od lekara do lekara, od bolnice do bolnice. Kada su bila snimanja uvek sam imala taj neki osećaj nemoći ili bolje rečeno osećaj da ako odem može se u međuvremenu nešto sa njim desiti. Iskreno rečeno, situacija u porodici nije bila idealna. Nekako sam išla nazor, sve mi je bilo knap, bez nekih većih priprema. Jave mi kad imam snimanje, pa se ja samo par dana pre spremam od pesme do haljine, pa je sve to bilo neprofesionalno sa moje strane. Pa i korona virus je učinio svoje. Sve se to skupilo i onda sam izgubila želju za svim time. Nisam jednostavno htela da se blamiram. Imala sam do tada dobre pesme, dobre komentare, imala podršku ljudi, kovali su me u zvezde. Nisam htela da radim sve to polovično, ili sve ili ništa. Između takmičenja u "Zvezdama Granda" i mog oca, odlučila sam se za oca i nisam ni jednog momenta zažalila - rekla je Azra za “Express”.

Inače, Azra je nedavno doživela veliku neprijatnost kada joj je hakovan profil i objavljenje su golišave fotografije na kojima nije bila ona.

- Sram da bude onog ko se bavi mojim životom, hvala što pokušavate da narušite moju reputaciju lošim montažama neke devojke. Ali bezuspešno, silikone u grudima nemam. I silikone iz usana sam izvadila, ovakve snimke sebi u životu ne bih dopustila. Čime se vi ljudi bavite, zašto toliko ljubomore imate u sebi!? Imate li vi majke , očeve, sestre, braću.. kako bi se oni osećali da njihovo dete neko blati na ovakav način. Fuj fuj. Zgrožena sam - istakla je mlada zvezda tada, pa nastavila:

Azra Husarkić
foto: Facebook

- Morala sam ovo da objavim, izvinite moji Fejbuk prijatelji zbog sadržaja slika, ali ne dam na sebe, na svoj obraz, roditelje. Ne dam da mi neko ruši reputaciju nakon toliko godina truda, zbog ovakvih paćenika da gubim vreme. Tužbe svakako idu. Od hakovanja mog profila, do nanošenje duševne i fizičke boli. Za sve to idu tužbe. Sram vas bilo - napisla je Azra tada.

Azra Husarkić
foto: Instagram

Iako se takmičila u "Zvezdama Granda" mnogi ne znaju da se Azra već duže vreme bavi pevanjem.

Završila je Gimnaziju, a posle toga je upisala Pravni fakultet. Obožava druženja i putovanja i svaki slobodan trenutak koristi za to, što je i navela u svojoj biografiji kada se prijavila na ovo takmičenje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.