POZNATI GLUMAC JE BIO U ZATVORU SA 15 GODINA ZBOG RASIZMA I RAZBOJNIŠTVA: Srednju školu je završio u 42. godini!
Foto: Profimedia

problematičan

POZNATI GLUMAC JE BIO U ZATVORU SA 15 GODINA ZBOG RASIZMA I RAZBOJNIŠTVA: Srednju školu je završio u 42. godini!

Njegov život obeležili su skandali, milioni, seks afere i razni problemi.

Objavljeno: 10:56h

Američki glumac i bivši muzičar Mark Valberg rodio se na jučerašnji dan 1971. godine - imao je turbulentno detinjstvo u kojem je zadobio nekoliko prijava za razbojništvo i rasizam, a završio je i u zatvoru, sve to pre nego što je napunio 15 godina.

Mark Valberg
foto: Profimedia

On je najmlađi od devetoro dece majke bankovne činovnice i oca dostavljača, bivšeg vojnika Korejskog rata. Mark je školu pohađao u Bostonu, ali je sa 13 godina imao velikih problema s kokainom i raznim drugim opijatima, a srednju školu završio je u 42. godini.

„Bilo je naporno, ali sada sam i službeno završio srednju školu. Učio sam na snimanju, na putu ili kod kuće“, rekao je on svojevremeno.

Osim što ima švedske, francuske i irske krvi u sebi, on je daleki rođak Madone i Selin Dion. Karijeru je započeo kao član benda „New Kids on the Block“ starijeg Brata Dnnija, ali ga je nakon tri meseca napustio i postao reper. Debitantski album „Muzika za ljude“ 1991. prodat je u preko milion primeraka.

Mark Valberg
foto: Profimedia

Kratko vreme bio je i model za Calvin Klein – a njegova fotografija u boksericama obišla je svet i zaludela muškarce i žene širom sveta. Sa 22 godine debitovao je u filmu „Renesansni čovek“ s Danijem Devitom. U karijeri je snimio preko 50 filmova, a najzapaženije uloge ostvario je u „Tatica se vratio“, „Ted“, „Transformers“, „Dva igrača“.

Od 2009. godine u braku je s manekenkom Reom Durham, s kojom ima četvoro dece: Dva sina, Brendana i Mišela te dve čerke, Grejs i Elu.

Poznat je po strogom režimu života. Dan započinje molitvom u 2:30 ujutro, a završava druženjem s porodicom do 19:30 kada odlazi na spavanje. Između tog vremena smestio je nekoliko serija vežbanja i zajedničkih obroka s porodicom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.