NEDA UKRADEN SE UKLJUČILA U JUTARNJI PROGRAM I POČELA PLAKATI: Voditelju nije bilo lako kad je ovo čuo!
Foto: Printscreen/Prva tv

pogodilo je!

NEDA UKRADEN SE UKLJUČILA U JUTARNJI PROGRAM I POČELA PLAKATI: Voditelju nije bilo lako kad je ovo čuo!

Bila jako potresena!

Objavljeno: 11:56h

Pevačica Neda Ukraden uključila se u jutarnji program TV “Prva”, gde je govorila o negativnim komentarima koje je dobila nakon što je objavila fotografiju nastalu prilikom vakcinacije.

Neda se pre tri meseca vakcinisala protiv korona virusa, a na Instagramu je zatim objavila fotografiju nastalu tom prilikom. Međutim, usledila je lavina negativnih komentara, a Neda je sada istakla da je navikla da bude na meti, te imala oštar odgovor za sve koji su je prozivali.

Ona u jednom trenutku nije mogla da se suzdrži, pa su joj krenule suze.

– Na mom čelu su svi ludaci crtali metu. Patriotizam nije pojesti krmetinu, pa dignuti tri prsta. Patriotizam je kad ceniš svoje umetnike, sportiste, glumce, kad pamtiš istoriju, nije patriotizam kad dižemo prstiće i govorimo “brate, gospodžo” – rekla je Neda u uključenju kod Marijane Tabaković i Filipa Čukanovića.

neda ukraden, zabava, estrada
foto: printscreen

– Ne treba se iživljavati, snaga koju mi je Bog dao mi je pomogla, moja porodica i moja publika. Zahvalna sam na svojoj porodici, imam predivnu kćerku, zeta i troje unuka – rekla je Neda.

Ona je zatim dodala i da smatra da ljudima na društvenim mrežama “bode oči” svojim izgledom.

– Sve te moje slike ne bi bole oči da sam ja neka baka seda, ja ih bolim što ovako izgledam. Samo bih poručila svim ženama, pogotovo mojih godina, da cene sebe, da cene dobro u ljudima – završila je pevačica.

Bonus video:

00:45

GOBELJA ZAPROSIO KAĆU GRUJIĆ! Kada je kleknuo na kolena pevačica se uhvatila za glavu i rekla DA! VIDEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.