RASTA PRIZNAO DA GAJI EMOCIJE PREMA ANI I DA ĆE JE UPOZNATI SA NOVOM DEVOJKOM: "Majka je mog deteta"!
Foto: Privatna arhiva

opa!

RASTA PRIZNAO DA GAJI EMOCIJE PREMA ANI I DA ĆE JE UPOZNATI SA NOVOM DEVOJKOM: "Majka je mog deteta"!

Stefan Đurić Rasta kaže da će upoznati bivšu suprugu Anu Nikolić sa devojkom!

Objavljeno:

Reper, koji je osuđen na 12 meseci kućnog zatvora zbog posedovanja droge, tvrdi da je trenutno sam, ali da će, kad se zaljubi, spojiti novu izabranicu s poznatom pevačicom!

Anine vrline i mane

- Kad je reč o mom ljubavnom životu, trenutno se ništa ne dešava. Posvetio sam se sebi i poslu. Kada nađem devojku, upoznaću je sa Anom. Mi smo normalni ljudi koji su posle razvoda ostali u dobrim odnosima - priča muzičar.

Na pitanje da li postoji mogućnost da bivšoj ženi uradi neki novi hit Rasta odgovara:

- Što da ne! Sve je moguće! Mi nikad nismo bili u svađi. Ana ima jednu vrlinu, koja je ujedno i mana. Ona je najiskrenija osoba koju poznajem. Nikad ne vaga i ne kalkuliše, već reaguje kako oseća u tom trenutku. Lagao bih kad bih rekao da nemam nikakve emocije prema majci mog deteta! Ljubav se nije izgubila! To je bila prevelika ljubav i strast, a dočekale su nas ozbiljne životne stvari za koje nismo bili spremni. Mi jedno drugo neverovatno osećamo i kada ne pričamo, ali strast i ljubav nisu dovoljne za skladan brak.

Stefan Đurić Rasta
foto: Damir Dervišagić

- Hvala Bogu da nam je dao takav dar. To nas je zauvek vezalo. Pre svega smo Tarini roditelji. Zato se naš odnos nikada neće pokvariti. Uvek ćemo zajedno brinuti o njoj - priča Rasta i dodaje da je po izlasku iz zatvora, u kom je proveo četiri meseca zbog nedozvoljenog držanja droge, rešio da se promeni:

- Tara mi znači najviše na svetu. Želim da joj nadoknadim sve što sam propustio dok sam bio zatvoren. Shvatio sam koliko je ta ljubav bezuslovna i da ću zbog nje u životu raditi samo ono što je dobro.

Bonus video:

00:49

OVAKO JE GOBELJA ZAPROSIO KAĆU! Isplivali SNIMCI sa veridbe, romantika na fudbalerski način: muzika, ogromno srce i BAKLJADA!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.