PROMENA NA BOLJE!Posle skandala i hapšenje pokreće svoje udruženje za pomoć građanima:ROMANA U BORBI SA DIJABETESOM
Foto: Aleksandra Čolić

bravo!

PROMENA NA BOLJE!Posle skandala i hapšenje pokreće svoje udruženje za pomoć građanima:ROMANA U BORBI SA DIJABETESOM

Rešila da promeni život!

Objavljeno:

Pevačica Romana Panić rešila je da pokrene udruženje građana, te je progovorila o detaljima.

- Razmišljam da pokrenem udruženje građana i blog čiji bi zadatak bio da osvetli poznavanje i razumevanje dijabetesa jer neinformisanost i nedovoljna edukacija dovode ljude do strahova - ispričala je u intervjuu za "Gloriju".

- Sa njim može da se živi koliko god želite, samo ako ste odgovorni. Život sa dijabetesom nije život u kojem se nešto ne sme, jer se može sve, i ja sam primer za to. To bi bio moj moto tokom edukacije - dodala je.

Romana Panić
foto: Aleksandra Čolić

Osim toga, Romana je otkrila da je srećna u ljubavi, premda nije želela da detaljiše kada j o ovoj temi reč.

- Postoji neko ko me čini srećnom. Ispunjena sam emotivno - istakla je Panićeva.

Ona je, podsetimo, pre nekoliko meseci pričala o krađi bankomata u Australiji.

- To je bio peh, htela sam da napravim pres konfernciju, teško je odbraniti se od pisanih medija. Pratili su me, borila sam se sa fotografima, pratili su svaki moj korak. Bila je to bombastična priča. Desilo se da se tako desilo, takvi su zakoni u toj zemlji, za novinare se ne kajem, ali žao mi je zbog moje publike. Dva meseca sam bila u ustanovi. Imaš normalne uslove za život, sve je bilo čisto, sve je bilo novo. Bila sam sama u ćeliji, kao u Hagu. Imaš svoj krevet, svoj televizor. Bila je tamo još jedna osoba, sve je rešeno i za mene i za njega. Prvi Beograđanin u mom životu, skupo me koštao. Sve je završeno. On ne živi ovde. Neću ponovo ići tamo, moja baza je Beograd. U Australiju nikad ne bih otišla, eventualno na promociju moju knjigu na engleskom, ako me puste tamo - kazala je tad za "Premijeru".

Bonus video:

00:39

HAOS NA NASTUPU NATAŠE BEKVALAC: Zbog ogromne posete SPLAV KRENUO da tone, EVAKUACIJA u toku, STIGLA I POLICIJA! (FOTO, VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.