ŠOK NAD ŠOKOVIMA, ROMANA PO PRVI PUT GOVORILA O HAPŠENJU I SKANDALU: Ovo niko dosad nije znao! AU!
Foto: Aleksandra Čolić

OTVORENO PROGOVORILA

ŠOK NAD ŠOKOVIMA, ROMANA PO PRVI PUT GOVORILA O HAPŠENJU I SKANDALU: Ovo niko dosad nije znao! AU!

Pevačica Romana Panić gostovala je u emisiji Premijera – Vikend specijal i tu govorila o hapšenju koje je doživela u Australiji sa svojim tadašnim partnerom

Objavljeno: 19:36h

Pevačica Romana Panić gostovala je u emisiji Premijera – Vikend specijal i tu govorila o hapšenju koje je doživela u Australiji sa svojim tadašnim partnerom.

To je bio peh, htela sam da napravim pres konfernciju, teško je odbraniti se od pisanih medija. Pratili su me, borila sam se sa fotografima, pratili su svaki moj korak. Bila je to bombastična priča”, rekla je Panićeva u emisiji.

foto: Aleksandra Čolić

“Desilo se da se tako desilo, takvi su zakoni u toj zemlji, za novinare se ne kajem, ali žao mi je zbog moje publike”, nastavila je priču pevačica.

“Dva meseca sam bila u ustanovi. Imaš normalne uslove za život, sve je bilo čisto, sve je bilo novo. Bila sam sama u ćeliji, kao u Hagu. Imaš svoj krevet, svoj televizor. Bila je tamo još jedna osoba, sve je rešeno i za mene i za njega. Prvi Beograđanin u mom životu, skupo me koštao. Sve je završeno. On ne živi ovde. Neću ponovo ići tamo, moja baza je Beograd. U Australiju nikad ne bih otišla, eventualno na promociju moju knjigu na engleskom, ako me puste tamo”, rekla je Romana kroz smeh.

foto: Aleksandra Čolić

“Ništa se ne dešava slučajno, i za te najgore stvari postoji razlog. Meni je žao što su moji roditellji prošli kroz tu agoniju. Oni su moji, ja sam njihova, uvek su tu za mene. Iskritikovali su me, ja prihvatila kritiku. Tog momenta sam shvatila da nas Bog stavi u trenutku gde treba”, zaključila je ona u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.