JELENA JE BILA U JEKU SVOJE SLAVE KADA JE ODLUČILA DA SE POVUČE SA ESTRADE: Kasnije ŠOKIRALA javnost svojim POTEZOM
Foto: Printscreen/jutjub/jelenavip

AUUUU!

JELENA JE BILA U JEKU SVOJE SLAVE KADA JE ODLUČILA DA SE POVUČE SA ESTRADE: Kasnije ŠOKIRALA javnost svojim POTEZOM

Za njenu udaju 2003. godine znali su samo prijatelji, porodica i poznanici.

Objavljeno: 20:48h

Jelena Broćić, jedna od poznatih pevačica domaće narodne muzike, ceo region oduševila hitom "Bele rade", a onda se povukla sa scene.

Jelena iza sebe nema burne priče i svađe sa kolegama, a kako su mediji kasnije navodili, za njenu udaju 2003. godine znali su samo prijatelji, porodica i poznanici. Ona nije objavljivala fotografije venčanja, niti je ta svadba bila medijski propraćena.

Ova skromna pevačica iz Čačka bez mnogo skandala krčila je muzički put, a onda je usledio šok za javnost kada je objavila da se posle devet godina razvela.

Jelena Broćić
foto: Printscreen

Jelena je sa bivšim suprugom je ostala u odličnim odnosima zbog njihovog sina Vasilija, tako da se sada slažu bolje nego kada su bili u braku.

- Moj bivši suprug i ja se sada slažemo bolje nego kada smo bili u braku - rekla je jednom Jelena za medije, i to je bilo sve što je komentarisala o krahu braka. Gotovo da se potpuno povukla sa scene, te se posvetila nasledniku.

Danas izgleda ovako:

Jelena Broćić
foto: Printscreen/Instagram

Bonus video:

00:25

SVE STVARI IZBAČENE NAPOLJE, DALILA SELA NA POD I NE ZNA ŠTA DA RADI: Bivša rijaliti učesnica požalila se svima JAVNO! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.