BIO JE NAJPLAĆENIJA ZVEZDA BIVŠE JUGE, A ALKOHOL GA JE ODVEO U SMRT: Njegove HITOVE i danas svi RADO SLUŠAMO!
Foto: Pritnscreen

POTRESNO

BIO JE NAJPLAĆENIJA ZVEZDA BIVŠE JUGE, A ALKOHOL GA JE ODVEO U SMRT: Njegove HITOVE i danas svi RADO SLUŠAMO!

Rešić je u jeku slave dostigao sam estradni vrh.

Objavljeno: 19:52h

Nino je rođen kao Amir Rešić, 22. januara 1964. godine u Bosanskoj Dubici, a kada je iz islama prešao u pravoslavlje promenio je ime u Nikola, dok je na estradnom nebu bio poznat po nadimku Nino. 2004. godine ponovo je vratio svoje ime - Amir.

Nino je muzičku karijeru započeo 1991. godine, a njegovi hitovi obeležili su devedesete godine na prostoru bivše Jugoslavije. Međutim, ono što je takođe obeležilo njegovu karijeru bile su brojne kontroverze koje su ga pratile.

Rešić je u jeku slave dostigao sam estradni vrh i bio najbolje plaćen pevač, ali lični i porodični problemi uticali su na to da njegova karijera krene nizbrdo.

„Donesi divlje mirise“, „Usne vrele kao žar“, „Udahni duboko“, „Što mi noći nemaju svanuća“, „Ti si kćerko tatin sin“, „Šta ću mala s tobom“ samo su neki od njegovih hitova koji se i danas pevaju. Iz potpune anonimnosti preko noći je postao poznat na samom početku svoje pevačke karijere što je prava retkost. Bio je jedna od najvećih i najplaćenijih zvezda bivše Jugoslavije u prvoj polovini devedesetih godina. Nino se ženio tri puta, i u svakom braku dobio po jednu ćerku - Amelu, Sandru i Tamaru. Sandra je pre tri godine krenula stopama svog pokojnog oca i započela muzičku karijeru u takmičenju "Zvezde Granda"

Nino Rešić
foto: Youtube/printscreen

.On je u 43. godini izgubio život od perforacije pankreasa, uzrokovane dugogodišnjem prekomernim konzumiranjem alkohola. Njegova ćerka Sandra Rešić se trenutno nalazi u rijalitiju, a na njenom Fejsbuk profilu je prošle godine osvanula poruka koja je mnoge rasplakala, a u kojoj ona opisuje trenutka kada je saznala da joj je otac preminuo.

Sandra Rešić
foto: printscreen

- Poziv. Idem prema bolnici. Pet prijatelja iza mene. Ćute. Ćutim ja. Ne dozvoljavaju da te vidim. Čujem doktorku "Razumite, ne mogu da vas pustim. Umro je." I sada, posle 12 godina, ne zna, gde sam otišla nakon. Rekli su mi "Idi kući". Ne sećam se. Do sada nisam postavljala naše slike. Nisam želela patetiku. Ružne komentare... Sada me ne zanima. Zaslužan si velikim delom za moje postojanje, tada i sada. Iako misle da je lako, lavovski se borim da dokažem da nisam samo prezime. Legendarnost ne mogu da dostignem. Ali sam ponosna kada zapevam tvoju pesmu. A onda više ne pevam ja... Već hor ljudi ispred mene. Verujem da si tada srećan. Negde gore - napisala je Sandra prošle godine na godišnjicu smrti njenog oca.

Bonus video:

00:25

SVE STVARI IZBAČENE NAPOLJE, DALILA SELA NA POD I NE ZNA ŠTA DA RADI: Bivša rijaliti učesnica požalila se svima JAVNO! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.