OTKRIVENE VELIKE TAJNE ZDRAVKA ČOLIĆA IZ PROŠLOSTI: Slavi 70. rođendan, a ove detalje niko o njemu nije znao!
Foto: Dragana Udovičić

otkrio!

OTKRIVENE VELIKE TAJNE ZDRAVKA ČOLIĆA IZ PROŠLOSTI: Slavi 70. rođendan, a ove detalje niko o njemu nije znao!

"Svi su mislili da je skrivena kamera"!

Objavljeno: 22:01h

Pevač Zdravko Čolić za dva dana, verovali ili ne, puni 70 godina. On je sad u jednom intervjuu govorio i o ženama koje čine najveći deo njegove publike, ali i supruzi Aleksandri sa kojom je 20 godina u braku.

Zdravko Čolić
foto: Daktilo

- Moje glavno oružje je energija koju pokušavam da prenesem glasom i nekim ličnim izrazom. To je najvažnije, a lepih i zgodnih muškaraca sa mišićima ima koliko hoćete - rekao je Zdravko Čolić, a onda progovorio i o svom venčanju sa suprugom Aleksandrom.

- Nas dvoje smo se venčali potpuno spontano na Prvi maj. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo dža ili bu. Da bi veza ili brak trajali, moraju da postoje poštovanje i prijateljstvo - rekao je Čolić za Story.

Zdravko Čolić
foto: Filip Plavčić

Pevač veoma retko u javnosti govori o svojoj lepšoj polovini, ali jednom prilikom ispričao je i kako ga je ona osvojila.

- Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu pa smo nastavili da se viđamo, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je svojom jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige - rekao je Zdravko Čolić svojevremeno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.