GASTOZ SE SVE VREME UDVARAO ZORANI, ONA MU LUPILA ŠAMAR: Gosti USIJALI atmosferu u Kontra Šouu!
Foto: Promo

KONTRA ŠOU!

GASTOZ SE SVE VREME UDVARAO ZORANI, ONA MU LUPILA ŠAMAR: Gosti USIJALI atmosferu u Kontra Šouu!

Večeras od 22h na televiziji Kurir u emisiji “Kontra šou” gostuju pevačica Aleksandra Mladenović, rijaliti zvezda i pevač Nenad Marinković Gastoz i modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah.

Objavljeno: 12:51h

Gosti su se u studiju pojavili svako u svom stilu, Zorana je došla u mini šljokičavoj haljini, Aleksandra je za ovu emisiju odabrala elegantnu belu kombinaciju, a Gastoz se pojavio u opuštenoj varijanti, pa je u emsiji sve vreme bio u trenerci.

Voditeljke Jelena Nikolić i Marija Đurović napravile su brojna iznenađenja, i nekoliko puta sve u studiju nasmejale do suza.

Zabava, Gastoz, Kontrašou, Aleksandra Mladenović
foto: Promo

Aleksandra Mladenović po prvi put je pričala o izboru svojih emotivnih partnera, otkrila je da je odbila verenički prsten. Zorana i Gastoz su sve vreme tokom emisije flertovali i provocirali jedno drugo, a sve se završilo time što je blogerka opalila šamar Gastozu.

Zabava, Kontrašou, Zoranah
foto: Promo

Kako je došlo do ove situacije i šta su još oni otkrili o svojim životima, saznajte večeras u emisji “Kontra šou” na Kurir televiziji od 22h.

Zabava, Kontrašou, Aleksandra Mladenović
foto: Promo

KONTRASHOW GLEDAJTE UŽIVO NA TELEVIZIJI KURIR!

MTS Iris kanal 108, Supernova kanal 8, Arena cloud, m:sat kanal 8, Pošta Net kanal 109, Orion kanal 8

Bonus video:

00:35

HAOS U KONTRASHOW! Gastoz se UDVARAO Zorani, pa dobio ŠAMARČINU! Aleksandra otkrila SVE o veridbi! Evo čemu su se svi smejali

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.