DOK BAJA MALI KNINDŽA ŽIVI OD SRBOVANJA, ĆERKA STUDIRA U AMERICI: Veliki je POTENCIJAL u tenisu!
Baja Mali Kninža, Foto: Print Screen Youtube

KONTRADIKTORNO

DOK BAJA MALI KNINDŽA ŽIVI OD SRBOVANJA, ĆERKA STUDIRA U AMERICI: Veliki je POTENCIJAL u tenisu!

Pred njom je blistava budućnost!

Objavljeno:

Ljiljana Pajčin, srednja ćerka Mirka Pajčina, koji je poznat po svom nadimku Baja Mali Knindža, na završnoj je godini koledža u Americi u Njujorku, a pored toga što je dobar student, ona je i vrlo je uspešna u sportu.

Baja Mali Knindža
foto: Print Screen Youtube

Za nju mnogi pričaju da je nova nada Srbije u tenisu i da je pred njom blistava budućnost.

Zasad, Ljiljana se belim sportom bavi samo u Americi, gde je među senior igračima u AAC ALL-Akademic ekipi, ali, kako stvari stoji, vrlo je moguće da joj tenis uskoro postane glavna profesija.

Mlada srpkinja je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, na kojoj ima preko 13.000 pratilaca, gde često objavljuje fotografije i snimke. Njen otac Baja prepoznatljiv je po svom rodoljublju i patriotizmu, što često pretače u stihove koje peva.

A da krv nije voda, pokazuje i činjenica da mlada teniserka pozira ogrnuta zastavom Srbije u Americi kada god se za to ukaže prilika.

Ljiljana Pajčin
foto: Instagram printscreen

Osim Ljiljane, pevač iz dva braka ima još petoro dece, dve ćerke i tri sina, a o njegovom privatnom životu malo toga se zna.

Bonus video:

00:20

ANA KORAĆ UŽIVA SA BOGATAŠEM! SAV JE ISTETOVIRAN, A ONA FUL DOTERANA: Ivanjičanka našla dečka i dominira u Dubaiju! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.