MODNI SUDIJA! KREATOR OCENIO STAJLINGE GOSTIMA NA ANASTASIJINOM ROĐENDANU: Sve su iste zbog PLASTIČNIH OPERACIJA!
Anastasija Ražnatović, Foto: Emilija Jovanović

iskren

MODNI SUDIJA! KREATOR OCENIO STAJLINGE GOSTIMA NA ANASTASIJINOM ROĐENDANU: Sve su iste zbog PLASTIČNIH OPERACIJA!

Komentarisao stajlinge poznatih faca.

Objavljeno: 22:41h

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija proslavila je svoj 23. rođendan i okupila veliki broj poznatih ličnosti, koje su se potrudile da izgledaju besprekorno.

Ko je zablistao ispred bliceva fotoreportera i svetla kamera, koja dama je napravila modnu grešku i koliko su generalno naše poznate ličnosti moderne i stilizovane, pa i za jednu ovakvu priliku rekao je modni kreator Saša Milojković.

Anastasija Ražnatović
foto: Emilija Jovanović

"Verujem da su svi bili srećni sinoć, devojke su konačno posle godinu dana obule štikle. Anastasija je jedna divna devojka, njena haljina me je oduševila. Apsolutno ima čistu desetku od mene za stajling. Marina Visković mi se dopala, ona je nosila svilenu haljinu. Na ovakvom jednom događaju, svi su imali adekvatan dres kod. Iskreno, sinoć nisam video neke katastrofalne greške što se tiče mode. Kad sam počeo da se bavim modom, učio sam od starijih. Smatram da bi i naše mlade zvezde trebale da uče od starijih, moj najveći idoli su Aleksandar Joksimović i Valentino Garavani", rekao je modni kreator za "Kurir televiziju".

Saša Milojković
foto: Kurir TV

O trenutnim trendovima modni kreator je bio oštar, te za sve "okrivio" plastične hirurge.

"U moje vreme smo se trudili da se razlikujemo, da svako ima svoj lični pečat a sad su sve iste. Plastični hirurzi su napravili katastrofu, sve izgledaju isto, isti pogled, ista usta. Više ne prepoznajemo ko je ko, ljudi gube identitet", istakao je Saša.

Bonus video:

00:57

MODNI KREATOR OŠTRO O POZNATIM DAMAMA Plastični hirurzi su napravili KATASTROFU! Sve imaju ista usta i pogled, neprepoznatljive su

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.