ŠOKANTNO! PORODICA LEGENDARNOG KRALJA POPA PRETI DA ĆE TUŽITI NOVINARA: Taj intervju mu je uništio karijeru!
Foto: Profimedia

STRAŠNO

ŠOKANTNO! PORODICA LEGENDARNOG KRALJA POPA PRETI DA ĆE TUŽITI NOVINARA: Taj intervju mu je uništio karijeru!

Džeksonova porodica veruje da je Bašir „prevario pevača da pristane na intervju”.

Objavljeno:

Porodica Majkl Džeksona zapretila je da će tužiti novinara Martina Bašira zbog intervjua koji je svojevremeno obavio sa kraljem popa.

Da je porodica spremna da istera pravdu, potvrdio je i nekadašnji telohranitelj pop zvezde, Met Fides, koji je rekao za Miror: „Porodica razmatra pravne mogućnosti reagovanja, jer veruju da Baširovo prikazivanje Majkla i laži koje je o njemu fabrikovao, uništilo njegovu karijeru”.

Naime, u spornoj emisiji, Bašir je sa Majklom razgovarao o deci i brojnim optužbama za zlostavljanje koje je kralj popa dobijao.

Džeksonova porodica veruje da je Bašir „prevario pevača da pristane na intervju”.

Majkl Džekson, Lisa Mari Prisli
foto: Profimedia

Nećak, Tadž Džekson optužio je Bašira za manipulativno korišćenje video-snimaka i “neetično novinarstvo” i zatražio od njega izvinjenje povodom filma Aj-ti-vi-ja iz 2003. godine.

„Baširovi manipulativni snimci i neetično novinarstvo jedan su od glavnih razloga zašto moj ujak Majkl nije više sa nama. Suđenje iz 2005. godine ga je slomilo. To je sramota za one koji su Baširu pružili pokriće. Sramota je i za one koji su ga nagradili. Moja porodica zaslužuje istragu i izvinjenje”, napisao je Tadž na Tviteru.

Majkl Džekson
foto: Profimedia

Njegov otac Tito je dodao da je Bašir „iskoristio Majklovo poverenje i prijateljstvo sa princezom Dajanom da dobije intervju, da je manipulisao Majklom tokom celog intervjua, a da je zatim obmanjujuće uredio snimak”.

U ovom inetrvjuu Majkl je spomenuo trinaestogodišnjeg Gevina Arvizoa, dečaka obolelog od raka koji je boravio na njegovom ranču, govoreći Baširu: „Zašto da ne delimo krevet? U pitanju je čist i potpuno nevin čin”. Samo dve godine kasnije, Arvizo je optužio kralja popa za silovanje, navodeći da se zlostavljanje dogodilo u februaru i martu 2003. godine.

Nakon suđenja 2005. godine Džekson je oslobođen optužbi međutim ove glasine pratile su ga do smrti, a i nakon nje.

Bonus video:

00:45

PRIJA UZELA MIKROFON I ZAPEVALA NA ANASTASIJINOM ROĐENDANU! Pevačica dovela atmosferu do USIJANJA, orili se najveći hitovi! VIDEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.