ISPLIVALI DOKAZI! MILICA PAVLOVIĆ IŠLA NA LETOVANJE SA NOVIM DEČKOM? Savršen su par - kao NACRTANI!
Milica Pavlović, Foto: Youtube

i treba!

ISPLIVALI DOKAZI! MILICA PAVLOVIĆ IŠLA NA LETOVANJE SA NOVIM DEČKOM? Savršen su par - kao NACRTANI!

Milica Pavlović i mlađi Saveljić letovali zajedno

Objavljeno:

Mlada muzička zvezda, Milica Pavlović, već neko vreme je u vezi sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, sinom fudbalera Niše Saveljića, a iako su dugo krili ljubav, fotografije koje se pojavljuju na društvenim mrežama pokazuju da je njihova ljubav počela prošlog leta.

Milica Pavlović
foto: Youtube

Milica i Nikolas su, naime, u više navrata objavljivali fotografije sa istih lokacija, i to u isto vreme. U pitanju su popularna letovališta u Crnoj Gori i Hrvatskoj, a iako se nijednom nisu fotografisali zajedno, slike su ipak odale da su atraktivna pevačica i vaterpolista zajedno uživali na obali Jadranskog mora.

Međutim, osim toga, sada se na Instagramu pojavila fotografija iz 2020. godine, na kojoj su Milica i njen dečko uslikani zajedno na jednoj proslavi u Crnoj Gori.

Oni su se, sudeći po fotografiji, odlično provodili i Milica je uživala sa dečkom i njegovim društvom, ali i njenim drugaricama.

Podsetimo, ekipa "Paparaco lova" je Milicu nedavno snimila sa mladim vaterpolistom u Beogradu.

Oni su bili bliski, a trudili su se da ne privlače previše pažnje u bašti jednog prestoničkog lokala, dok su kamere pratile svaki njihov korak.

Nikolas (22) je svojevremeno sa juniorskom reprezentacijom Crne Gore osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u vaterpolu, a profesionalno usavršavanje nastavio je na UCLA u Americi.

Bonus video:

00:21

ANASTASIJI STIGLA HALJINA ZA ROĐENDAN I BUKET CRVENIH RUŽA! Ražnatovićka spremna da ZABLISTA, ne krije koliko je UZBUĐENA! (VIDEO)

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.