ŠOK! MILICA PAVLOVIĆ UHVAĆENA U DRUŠTVU NOVOG DEČKA: Poznati je NAŠ VATERPOLISTA, pao i prvi JAVNI POLJUBAC!(VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić

zajedno!

ŠOK! MILICA PAVLOVIĆ UHVAĆENA U DRUŠTVU NOVOG DEČKA: Poznati je NAŠ VATERPOLISTA, pao i prvi JAVNI POLJUBAC!(VIDEO)

Sada je sve kristalno jasno.

Objavljeno:

Poznata pevačica Milica Pavlović (29) već deset godina je na sceni, a sve vreme krije emotivni život, u želji da je publika zapazi samo zbog rada, odnosno pesama i nastupa. Međutim, sada je uhvaćena sa dečkom, koji je i te kako poznat javnosti.

Ekipa "Paparaco lova" je, naime, Milicu snimila sa mladim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, sinom čuvenog crnogorskog fudbalera Niše Saveljića (51).

Oni su bili bliski, a trudili su se da ne privlače previše pažnje u bašti jednog prestoničkog lokala, dok su kamere pratile svaki njihov korak.

Milica Pavlović
foto: Youtube

Nikolas (22) je svojevremeno sa juniorskom reprezentacijom Crne Gore osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u vaterpolu, a profesionalno usavršavanje nastavio je na UCLA u Americi.

Engleski jezik mu nije bio jača strana, ali se uz podršku oca Niše, majke Dijane i sestre Silvane pre pet godina obreo u Los Anđelesu, koji danas naziva svojim drugim domom.

Žene odavno "otkidaju" na njegov izgled, o čemu se prethodnih godina naširoko pisalo, a na društvenim mrežama je i te kako popularan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.