IZNENADIO HUMANIM GESTOM! MLADI VOJAŽ POKRENUO DIVNU KAMPANJU: U sve je upletena pesma 'PLEŠI'!
Vojaž oduševio gestom, Foto: Youtube printscreen

humano!

IZNENADIO HUMANIM GESTOM! MLADI VOJAŽ POKRENUO DIVNU KAMPANJU: U sve je upletena pesma 'PLEŠI'!

Vojaž sve oduševio svojom odlukom

Objavljeno: 19:10h

Mlada muzička zvezda Vojaž već neko vreme ne izlazi iz centra medijske pažnje zbog poslovnih uspeha koje niže, ali i zbog privatnog života, a ovog puta oduševio je sve svojom odlukom.

Vojaž
foto: Youtube printscreen

Naime, reper je odlučio da nakon uspeha koji je doživela njegova pesma "Pleši" napravi jedan veliki i humani gest, pa iznenadi one kojima je parče sreće najpotrebnije. On je za TV Vesti otkrio o čemu se radi.

Iza nas je projekat "Pleši", pesma koja je izašla u sklopu velikog serijala "Južni vetar" u saradnji sa rediteljem Milošem Avramovićem. Ta pesma je za zaista kratak period dostigla jako velike cifre, naime, u jednom momentu je bila 137. najslušanija pesma na svetu, što je stvarno velika stvar budući da dolazimo iz manjeg mesta i neprimećenog toliko na svetskoj mapi – priča mlada zvezda.

Samim tim publicitetom koji je ta pesma donela odlučili smo da uradimo neku lepu stvar, da ne mislimo samo na sebe i da tu gledanost i pažnju ne uživamo samo mi nego da je iskoristimo, pa smo zato moj tim i ja doneli odluku da napravimo 100 limitiranih majici sa karakteristikama samog singla "Pleši" i da sav skupljeni prihod damo u humanitarne svrhe – kaže Vojaž za TV Vesti.

Podsetimo, pevač je dospeo u žižu javnosti nakon raskida sa Anđelom Ignjatović - Breskvicom.

Bonus video:

01:26

MAJKA MALOG GAVRILA ZA KURIR TELEVIZIJU: Presrećna sam što je moj sin dobio novu šansu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.