VEST DA SU VOJAŽ I ŽENA OD SULTANA U VEZI JE ODJEKNULA KAO BOMBA, a sada je otkrivena prava ISTINA!
Foto: Youtube

opa

VEST DA SU VOJAŽ I ŽENA OD SULTANA U VEZI JE ODJEKNULA KAO BOMBA, a sada je otkrivena prava ISTINA!

Budući da su mediji kao i obično ostali bez Vojažovog odgovora, pozvali su Tijanu M koja je potvrdila saznanja

Objavljeno:

Poslednjih dana u estradnim krugovima kruže priče da su popularni reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, i pevačica Tijana Milentijević, koja se proslavila pesmom "Žena od sultana" u tajnoj vezi. Kako Nova.rs saznaje, Vojaž i Tijana ne poznaju se lično, te za sada komuniciraju samo preko posrednika jer je u planu duetska pesma.

Budući da su mediji kao i obično ostali bez Vojažovog odgovora, pozvali su Tijanu M koja je potvrdila saznanja.

„Vojaž i ja nismo u vezi, čak se ni ne poznajemo lično. Naši saradnici komuniciraju i to isključivo na poslovnom nivou. Ne bih ništa otkrivala jer ništa nije sigurno i dogovoreno, ali želim da stavim tačku na spekulacije jer sa tim dečkom apsolutno nemam ništa“, rekla je Tijana, koja uveliko radi na novim projektima, bez obzira na situaciju sa koronavirusom.

Žena od sultana
foto: Prinrtscreen/Youtube

Podsetimo, Vojaž je dugo bio u vezi sa Breskvicom, a njihov raskid pogodio je brojne fanove. Nedavno je u intervjuu za Nova.rs ispričao da nije s njom u komunikaciji, te da joj želi sve najlepše u daljoj karijeri bez njega.

„To je teško pitanje jer konkretno ne znam šta se dešava s njom. Nisam u toku, fokusirao sam se apsolutno na sebe i gledam svoju karijeru, a njoj stvarno zaista želim sve najbolje i svu sreću ovog sveta“, rekao je Vojaž.

(Espreso / Nova )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.