OVO JE PEVAČICA KOJA JE VREĐALA I PLJUVALA NAŠE PREDSTAVNICE: Izgleda kao DVORSKA LUDA, kao da se POVAMPIRILA!
Foto: Karin Bumen

OTKRIVENO!

OVO JE PEVAČICA KOJA JE VREĐALA I PLJUVALA NAŠE PREDSTAVNICE: Izgleda kao DVORSKA LUDA, kao da se POVAMPIRILA!

Ona je javno vređala naše predstavnice na Evroviziji.

Objavljeno: 10:13h

Plasman u finale Evrovizije grupe Hurricane, slavila je domaća publika, ali i region i Evropa, a u moru pozitivnih komentara oduševljenja kojima su bile preplavljene društvene mreže našao se i komentar jedne korisnice Tvitera iz inostranstva koja je napisala da "Srbija nudi puno botoksa i silikona".

Osim toga, ni na holandskoj televiziji nisu imali lepe reči za "Hurricane" i komentarisali su da izgledaju "kao plastične lutke i glumice iz filmova za odrasle", a tviteraši su istakli da je slične komentare imala i "propala pevačica Karin Blumen".

Karin Blumen
foto: Profimedia

Ubrzo nakon skandaloznih komentara na račun naših predstavnica, mnoge je zanimalo ko je pevačica koja je pokušala da ponizi atraktivne Uraganke koje su oduševile nastupom na polufinalu.

Karin Blumen (60) je holandska glumica i pevačica, ali i kabare umetnica zbog čega je njen fizički izgled u javnosti najčešće ispraćen jakom i upadljivom šminkom, kao i neobičnom kostimima po kojima se već dugo ističe.

1 / 5 Foto: Youtube

Aktivistkinja je u oblasti borbe za ljudska prava, a naročito je prisutna u borbi protiv seksualnog zlostavljanja i uznemiravanja.

Podsećamo, u moru pozitivnih komentara oduševljenja kojima su bile preplavljene društvene mreže nakon plasmana u finale Evrovizije naših Uraganki našao se i komentar jedne korisnice Tvitera iz inostranstva koja je napisala da "Srbija nudi puno botoksa i silikona".

Kao što je pomenuti, ni na holandskoj televiziji nisu imali lepe reči za "Hurricane" i komentarisali su da izgledaju "kao plastične lutke i glumice iz filmova za odrasle".

"Evo na TV Holanđani ogovaraju 'Uraganke' da su kao glumice iz filmova za odrasle i pitaju se što su sve imale plastične intervencije", napisano je u jednom objavljenom tvitu, međutim i tu su gledaoci stali u odbranu naših devojaka i napisali da je naše devojke vređala "propala pevačica Karin Bloemen".

Kako god, naše devojke bile su sjajne i Srbija se zahvaljujući njima našla u finalu!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.