KAYA OSTOJIĆ JAVNO ZARATILA ZBOG URAGANKI! PEVAČICA ISPROZIVALA HURIKEJN ZBOG SILIKONA: Na kraju IZNENADILA porukom
Foto: Dušan Petrović

UZVRATILA!

KAYA OSTOJIĆ JAVNO ZARATILA ZBOG URAGANKI! PEVAČICA ISPROZIVALA HURIKEJN ZBOG SILIKONA: Na kraju IZNENADILA porukom

Usledio brutalan odgovor.

Objavljeno: 09:46h

Ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji, članice grupe "Hurricane" nakon što su se plasirale u finale sa pesmom "Loco loco", večeras će braniti boje naše zastave pod rednim brojem osam.

Hurricane
foto: Profimedia

Njihov vatretni nastup nakon druge polufinalne večeri izazvao je more pozitivnih komentara i oduševljenja na društvenim mrežama. Međutim, našao se i komentar jedne korisnice Tvitera iz inostranstva koja je napisala da "Srbija nudi puno botoksa i silikona". I na holandskoj televiziji nisu imali lepe reči za naše predstavnice, pa su komentarisali da izgledaju "kao plastične lutke ili glumice iz filmova za odrasle".

Kaya Ostojić
foto: Instagram

Tviteraši su istakli i da je jedan od negativnih komentara ostavila "propala pevačica Karin Bloemen", a na to je reagovala i Kaja Ostojić.

"Pročitah negde da su neki tamo ljudi iz holandskog šoubiza rekli da 'Srbija svakako nudi puno botoksa i silikona', aludirajući na naše predstavnice. E sad, kao neko ko već dugi niz godina živi u susednoj im Belgiji, moram da kažem da oni jesu sigurno 'zgranuti i šokirani' kad vide upadljivu i neospornu lepotu i glamur. U tom, a i u mnogim drugim delovima Evrope žene sve manje liče na žene, izgledaju androgeno i ne libe se da drugu ženu nazovu 'ku*vom', jer nosi visoke štikle", započela je.

Kaya Ostojić
foto: Instagram

"Da, dobro ste čuli. E zato dragi moji, ja najviše na svetu volim svoju zemlju i jedva čekam da bude moćnija od njih kao što su joj žene lepše!", zaključila je Kaja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.