JESTE LI KUPILE NA RASPRODAJI? Čak 4 učesnice Evrovizije imale ISTE KOSTIME: Postale su glavna tema SPRDNJE!
Evrovizijske lepotice malo preterale, Foto: Printscreen

smehotres

JESTE LI KUPILE NA RASPRODAJI? Čak 4 učesnice Evrovizije imale ISTE KOSTIME: Postale su glavna tema SPRDNJE!

Čak četiri pevačice bile su maltene isto odevene, a Tviteraši su se šalili na njihov račun.

Objavljeno:

Evrovizija je audio-vizuelni spektakl, pa se pored dobrih pesama i glasovnih sposobnosti izvođača, dosta pažnje polaže na izgled i nastup. Svi se trude da budu originalni, ali nažalost, to ne ide uvek svima od ruke, iako se za svoje nastupe pripremaju mesecima unapred.

Elem, detalj koji mnogi nisu primetili, a sa druge strane, ljudima koji su obratili pažnju na kostime učesnika i te kako je zapalo za oko – čak četiri pevačice bile su maltene isto odevene!

Evrovizija
foto: Printscreen

Kada pogledate njihove nastupe i obratite pažnju na kostime, izgleda kao da je tema Evrovizije ove godine srebrni kostim sa kristalima, a upravo takav su nosile predstavnice Albanije, Moldavije, Kipra i Malte.

Ljudi su se šalili na njihov račun na društvenim mrežama – "jednostavan za nošenje, od jutra do večeri, univerzalana uniforma", "pola Evrovizije nosi istu odeću", "jeste li ih kupile na rasprodaji", samo su neki od komentara.

Bonus video:

00:20

URAGANKE UŠLE U FINALE, A REAKCIJA ALBANSKE DELEGACIJE ŠOKIRALA: Prvi im prišao sa zastavom u ruci, a ovaj GEST niko nije očekivao

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.