PREVARA! BALI BEG UHVAĆEN U GARDEROBERU SA KOLEGINICOM? Turski mediji BRUJE o ovom SKANDALU!
Burak Ozdživit, Foto: Instagram printscreen

neočekivano!

PREVARA! BALI BEG UHVAĆEN U GARDEROBERU SA KOLEGINICOM? Turski mediji BRUJE o ovom SKANDALU!

Turski zavodnik često je u žiži javnosti

Objavljeno:

Glumački par, 35-godišnja Fahrije Evdžen i godinu dana stariji Burak Ozdživit osvojili su domaću publiku u turskim serijama koje su poslednjih godina veoma popularne među domaćim gledaocima, a zanimljivo je kako su se tokom jednog zajedničkog snimanja i zaljubili.

Par je ljubav ozvaničio 2017. godine u Istanbulu nakon četiri godine veze, a prošle godine se pisalo kako bi supružnici mogli da predaju papire za razvod braka.

Kako navode izvori bliski supružnicima, u njihovom braku već duže vreme 'ne cvetaju ruže', a tim navodima sada su se pridružile špekulacije da Burak vara suprugu.

Naime, Burak trenutno snima triler '‘Masha’s Mushroom’ u kojem glavnu ulogu ima 45-godišnja glumica Tara Reid, najpoznatija po ulozi u Američkoj piti.

Kako navode izvori sa seta serije, između Buraka i Tare oseti se neopisiva hemija, a jedna radnica sa seta otkrila je turskim medijima da su njih dvoje razmenjivali strasti u garderobi, nakon što su svi otišli kući:

'Završilo je snimanje, a ja sam ostala da pokupim sve svoje stvari. Odjednom sam čula nekakve zvukove, a par sekundi sam u daljini videla Taru kako potpuno gola stoji ispred Buraka', rekla je devojka čiji identitet nije poznat.

Burak Ozdživit, Fahrije Evdžen
foto: Instagram printscreen

'Ne vjerujem u ove priče. Pa pogledajte Taru i pogledajte Fahrije. Sumjam da Burak vara suprugu s kolegicom, odnosno nadam se da su ovo samo glasine', komentarisala je jedna obožavateljka.

'Fahrije i ja se vrlo dobro poznajemo. Istina je, mi smo poznat par, ali kod kuće smo kao obična porodica. Posao i javni identitet su nešto potpuno drugo. Međutim, kad smo se upustili u vezu, znali smo sve to. Bili smo svesni svega, i zaista nema nikakvih problema. Smatram da dobro izlazimo na kraj sa svim izazovima', rekao je prošle godine glumac kada je ujedno i dao do znanja kako je u njihovom braku sve u redu.

(Espreso / Story.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.