JOŠ SAMO MALO! OTKRIVENO ŠTA URAGANKE RADE DOK NE IZAĐU NA BINU: Bliži se njihov NAJVAŽNIJI nastup u životu!
Hurricane, Foto: Profimedia

Hurricane

JOŠ SAMO MALO! OTKRIVENO ŠTA URAGANKE RADE DOK NE IZAĐU NA BINU: Bliži se njihov NAJVAŽNIJI nastup u životu!

Uraganke broje sitno do najbitnije večeri i nastupa u njihovoj karijeri do sad!

Objavljeno:

Cela Srbija s nestrpljenjem iščekuje Sanju, Ivanu i Kseniju na malim ekranima u drugoj polufinalnoj večeri.

Aleksandar Đikić, šminker i frizer, na svom Instagramu je odelio nekoliko snimaka na kojima se vidi kako devojke provode vreme pred sam nastup.

Hurricane
foto: Profimedia

Devojke su vidno raspoložene, prostor za tremu ne postoji.

- Treme nema. Možda malo pozitivne, ali to je ono što nam dodatno daje energiju da budemo još bolje. Drago nam je da se ljudima svidelo to što su mogli da vide, nadamo se da će reakcije biti još bolje kada svi vidite ceo nastup večeras. Cela delegacija Srbije gledala je prvo polufinale iz našeg hotela na RTS Planeti na velikom video bimu, navijali i interno pogađali ko ulazi u finale. Svidjaju nam se sve pesme, ova godina je jaka i zaista je teško izdvojiti samo jednu. Tu su Italija, Hrvatska, Azerbejdžan, Finska, Švajcarska ali i mnogo drugih pesama koje rado slušamo u areni dok se spremamo za naš nastup. Nismo uspele da vidimo nastup Francuske niti da je upoznamo, ali nadamo se da će to biti moguće ako prođemo u finale. Podrška naših ljudi može da bude samo motivacija. Jedva čekamo da izađemo na scenu i pokažemo vam na čemu smo svih ovih meseci radili, kako mi, tako i ceo ovogodišnji tim Srbije. Marija je sjajna, njen dolazak dodatno nam je ulepšao dane u Roterdamu. Podrška od naše jedine evrovizijske pobednice neizmerno znači i hvala joj na tome. Nadamo se da ćemo ući u finale, a tamo ćemo dati sve od sebe da budemo maksimalno dobre - oglasile su se devojke iz Roterdama.

Hurricane
foto: Profimedia

SANJA I IVANA SE RASPEVAVAJU!

Uraganke su smehom i pesmom najpre zabavljale srpsku ekipu, međutim, samo koji sat kasnije stigao ih je umor, pa su se Ivana i Ksenija odlučile na popodnevnu dremku, dok se Sanja za to vremena spremala i ulepšavala punom parom!

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.