DRASTIČNE MERE U NAJAVI! TAKMIČARI EVROVIZIJE SE ZARAZILI KORONOM TIK PRED POLUFINALE: Nastao KOLAPS u Roterdamu!
Hurricane, Foto: Profimedia

KOLAPS!

DRASTIČNE MERE U NAJAVI! TAKMIČARI EVROVIZIJE SE ZARAZILI KORONOM TIK PRED POLUFINALE: Nastao KOLAPS u Roterdamu!

Nakon što se koronavirus pojavio među takmičarima, pooštrene mere!

Objavljeno: 20:16h

Večeras se održava drugo polufinalno veče "Evrovizije", u kome nastupaju naše devojke iz grupe "Hurricane", međutim, neće sve biti kako je planirano, zbog toga što se dogodila neočekivana situacija.

Muzičar iz grupe "Dadi og Gagnamagnid", koji predstavljaju Island, dobio je koronavirus i neće moći da nastupa večeras.

- Žao mi je zbog cele situacije. Toliko smo se radovali ovome. Osećam se dobro, ali moram da ispoštujem protokol - rekao je Johan Sigurdur za sajt "Evrovizije".

Mere su se zbog ovog slučaja pooštrile i ostali takmičari su testirani na virus korona.

- Devojke se osećaju sjajno. Euforične su jako, malo su pod tremom, ali to je ona trema koja je pozitivna i uvek dobrodošla. Spremne su za nastup, ceo tim je uz njih. Pre neki dan im je kao podrška došla Marija Šerifović, a danas im se pridružio i Nemanja Antonić, koji je pisao muziku za pesmu. Takođe, u Roterdamu sa devojkama je kao podrška i Darko Dimitrov, koji je sa Nemanjom radio muziku za "Loco Loco". Ono što znam je da one jedva čekaju da izađu na scenu i sigurna sam da će dati sve od sebe da zablistaju - rekla je Ana Antonić, PR menadžer grupe.

Hurricane
foto: Profimedia

Kada je u pitanju zdravstveno stanje devojaka, Ana je otkrila da su devojke odlično i da se sve delegacije testiraju na 48 sati na koronavirus, a da u Areni moraju da menjaju maske na svakih sat i po vremena.

Ipak, ono što svi očekujemo jeste da sjajna trojka uđe u finale.

- Ono što očekuju i čemu se nadaju Ksenija, Sanja i Ivana, kao i svi mi, jeste da prođu u finale, pa posle kako bude, neka bude - kaže Ana sa verom i osmehom.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.