BEZ POVODA JE NEMA U MEDIJIMA! TINA IVANOVIĆ ZA ESPRESO: "Svako je trebalo nešto da skloni sa strane za crne dane"!
Foto: Damir Dervišagić

espreso intervju!

BEZ POVODA JE NEMA U MEDIJIMA! TINA IVANOVIĆ ZA ESPRESO: "Svako je trebalo nešto da skloni sa strane za crne dane"!

Popularna pevačica skromno živi i zato lakše podnosi aktuelnu krizu.

Objavljeno: 07:38h

Za razliku od mnogih njenih kolega, folk pevačica Tina Ivanović nije bila aktivna u medijskom životu od početka pandemije virusa korona. Sada ponovo dolazi na snimanja emisija, a mi smo je sreli na snimanju šoua "Halo Halo", koji vodi Vesna Milanović.

– Jednostavno, htela sam da se odmorim, a smatrala sam da nemam šta kažem novo, jer nisam snimala nove pesme, a ja ne volim da se pojavljujem u medijima bez povoda - rekla je Tina za Espreso.

zabava, estrada, Tina Ivanović
foto: Privatna arhiva

Često se komentariše da je aktuelna kriza unela i mnogo nervoze u porodice, naročito što je za estradu u proteklom periodu nije bilo nikakve zarade, pa čim nema para, često dolazi i do negativne energije čak i među članovima porodica.

– Kod nas to nije bio slučaj. Svako je trebalo da razmišlja i pre korone da ostavi nešto sa strane, za crne dane. Ja inače nisam prohtevna i dovoljno mi je i malo novca da bih funkcionisala.

zabava, estrada, Tina Ivanović
foto: Privatna arhiva

Tina je uvek blistala na sceni, ali se uvek trudila i da joj kod kuće sve blista. Iako ima uspešnu karijeru i velike hitove, njoj kod kuće nikada nije trebala pomoć kućne pomoćnice, već je sve poslove koje rade domaćice ona sa zadovoljstvom sama radila. Tako je i u vreme krize, a nakon što sve sredi u svom domu, ona nam je priznala da najviše uživa kada se presvuče u pidžamu, u čemu se najbolje oseća.

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.