VODILA JE BITKU SA OPAKIM VIRUSOM, BILA NA RUBU SMRTI, A ONDA SE OPROSTILA OD DECE: Popularna pevačica se OTVORILA!
Foto: Profimedia

iskrena!

VODILA JE BITKU SA OPAKIM VIRUSOM, BILA NA RUBU SMRTI, A ONDA SE OPROSTILA OD DECE: Popularna pevačica se OTVORILA!

"Zastrašujuće je kad razmišljate šta ostavljate"

Objavljeno: 23:48h

Američka pevačica Pink na radiju “Heart” ispričala je kako je tekla njena borba sa koronavirusom i otkrila da joj je to bilo nadahnuće za novu pesmu.

-Džejmson i ja smo bili stvarno bolesni, a Keri i Vilou nisu, pa znate u trenutku kada sam mislila da je za nas gotovo, nazvala sam svog najboljeg prijatelja i rekla sam da samo treba reći Vilou koliko je volim – ispričala je pevačica koja se virusom zarazila u martu 2020. godine.

Pink
foto: Profimedia

Kako je rekla, upravo tada je dobila inspiraciju da napiše novu pesmu “All I Want So Far” koja je napisana iz perspektive roditelja koji poslednji put razgovara sa svojim detetom.

-Stvarno je zastrašujuće kada kao roditelj razmišljate o tome šta ostavljate svom detetu? Šta ih učimo? Hoće li uspeti na ovom svetu? Šta im treba reći ako je ovo zadnji put da im išta kažem? – obrazložila je Pink.

Ona je, inače, prošle godine napisala i esej u kom je ispričala sve o svojoj i Džejmsonovoj bitki sa bolešću.

-Borba sa koronavirusom bila je fizički i emocionalno najizazovnije iskustvo koje sam prošla kao majka. Nedeljama nakon što smo saznali rezultate testa, moj sin je još uvek bio bolestan. Bilo je zastrašujuće ne znati šta bi moglo slediti – napisala je ona tada.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.