MRAČNA TAJNA UČESNICE ZADRUGE: Uhapšena je u Turskoj i dobila je ZABRANU ULASKA, stavili su je u KOMBI, a onda...
Foto: printscreen

otkrila!

MRAČNA TAJNA UČESNICE ZADRUGE: Uhapšena je u Turskoj i dobila je ZABRANU ULASKA, stavili su je u KOMBI, a onda...

Malo ko je znao za njeno hapšenje.

Objavljeno: 23:21h

Učesnica aktuelne sezone rijaliti šou programa "Zadruga", Aleksandra Nikolić, koja je radila kao "animir dama" u jednom lokalu u Bujanovcu, iznela je nepoznate detalje iz svoje prošlosti i priznala da je jednom bila i uhapšena.

Naime, u toku dana, Lepi Mića je pričao zadrugarima kako zna za pojedina hapšenja u inostranstvu, a u celoj priči se pronašla Aleksandra Nikolić, koja je potom ispričala kako je njoj bilo.

"Tako sam i ja uhapšena, stavili nas u kombi. Slikala sam se sa onim brojevima. Bili smo u pritvoru par dana. Bio nam je haos. Dobila sam zabranu samo za Tursku iako su nas hapsili i u Nemačkoj. Sećam se da ništa nisam imala samo 10 evra i da sam molila ljude da zovem moje da im se javim", pričala je Aleksandra.

"Stvarno, nisam znao", rekao je Mišel.

Podsetimo, Aleksandra je bila upletena u "Aferi Bujanovac" koja je mesecima tresla "Zadrugu 4", kada su pojedine informacije o ovoj zadrugarki dospele u javnost. Naime, kako je svojevremeno ispričala, Aleksandra je u jednom lokalu u Bujanovcu radila kao promoterka i "animir dama", devojka koja je zadužena da podiže atmosferu i zabavlja goste, međutim mnogi tvrde da je to zapravo bio paravan za pružanje usluga intimnih odnosa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.