UDARILA KORONA PO DŽEPOVIMA! BULAT O POMOĆI DRŽAVE I KREDITU: Isprozivao pevače koji su se HVALILI zaradam!
Marko Bulat, Foto: Kurir TV printscreen

brutalno!

UDARILA KORONA PO DŽEPOVIMA! BULAT O POMOĆI DRŽAVE I KREDITU: Isprozivao pevače koji su se HVALILI zaradam!

Pevač sprema novi projekat.

Objavljeno:

Pevač Marko Bulat uskoro ulazi u studio i počinje da snima dečje pesme, a na ovaj korak se odlučio upravo zbog svoje dece, pa će snimiti sve ono što je smišljao dok im je pevušio uspavanke.

Budući da već više od godinu dana ne nastupa zbog pandemije, Marko je otkrio u kakvoj je trenutno finansijskoj situaciji.

zabava, estrada, marko bulat
foto: printscreen

"Da nisam štedeo novac od čega bih živeo svih ovih 14 meseci?", rekao je Marko i otkrio da li se prijavio za novčanu pomoć od 60 evra koju daje država svim punoletnim građanima.

"Nisam, zašto bih se prijavio. Prvo, ja imam status umetnika i imam udruženje čiji sam član i koje se bavi tim stvarima, kojima se ja ne bavim. Činjenica je da ima onih ljudi koji teško žive, kao i da postoji jedan mali broj estradnih ličnosti koji su se šepurili bogatstvom, izjavama u novinama koliko novca zarađuju i koliko su im tezge, pa smatram da nemaju pravo da traže ništa. Jer su se šepurili narodu koji radi za minimalac i ispada da su ih provocirali. Sada je došlo do toga da taj običan svet nema sažaljenja prema tebi što nemaš tezgu. Takođe, ima jako veliki broj muzičara koji radi za 50 evra ili kome je dnevnica 2.000 dinara, koji nemaju karijeru i tako dalje. Nekome je otkazano od 50 do 100 svadbi, a na osnovu toga što je imao pogođen posao je možda uzeo kredit", objasnio je pevač.

zabava, estrada, marko bulat
foto: printscreen

Na pitanje da li on ima neki kredit, odgovorio je:

"Ja nemam, osim da kod Boga otplaćujem grešnu dušu. Mnogo stvari je tu povuklo jedno drugo".

(Espreso / 24sedam.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.