DEVEDESETIH JE BILA NAJVEĆI SEKS SIMBOL NA PLANETI: Pre par dana je snimljena i NIKO NE MOŽE DA JE PREPOZNA (FOTO)
Foto: Profimedia

PROMENA

DEVEDESETIH JE BILA NAJVEĆI SEKS SIMBOL NA PLANETI: Pre par dana je snimljena i NIKO NE MOŽE DA JE PREPOZNA (FOTO)

Lara je otišla u šetnju gradom

Objavljeno:

Američka glumica Lara Flin Bojl ne pojavljuje se često u javnosti. Glumicu dugo niko nije uspeo da fotografiše ni vidi, skrivala se od znatiželjnih pogleda obožavatelja, a ponajviše zato što je lice uništila estetskim korekcijama. Ipak, odlučila je izaći iz sigurnosti svog doma, a paparazzi nisu propustili snimiti taj retki trenutak. Lara je otišla u šetnju gradom, a sa sobom je nosila sportski ruksak, crvenu jaknu i udobne pantalone. Na očima je nosila naočale, no nisu bile dovoljno velike da joj prekriju lice, koje ipak izgleda malo bolje nego prethodnih godina.

Ona se u javnosti pojavila jednom 2018., a strani mediji tvrde da je u rukama držala bocu žestokog pića dok je vozila automobil, dok su je fotografi ove godine u maju uhvatili u štenji za vrijeme "lockdowna". Podsetimo, Lari je popularnost i slavu donela je uloga u seriji Twin Peaks. Imala je dvadeset godina kada je dobila ulogu Done i svi su odmah primetili plavooku glumicu koja je zračila seksepilom. Postala je seks-simbol devedesetih i ostvarila je nekoliko zapaženih uloga u filmovima poput "Ljudi u crnom" i "Sreća", ali ništa nije ostavilo traga kao uloga Done. U medijima se više pisalo o njenom ljubavnom životu i estetskim zahvatima koji su joj uništili prirodnu lepotu.

Lara Flin Bojl
foto: Profimedia

Tokom snimanja Twin Peaksa bila je u vezi s Kajlom Meklahlanom i zbog njihove ljubavne veze čak su menjali i scenario. Početkom 2000-ih na njen šarm i lepotu pao je i Džek Nikolson, a nakon ljubavnog kraha s njim Lara je postala zavisna o estetskim zahvatima koji su potpuno izobličili njeno lice i učinili je neprepoznatljivom. Glumica se nije mogla nositi s prirodnim procesom starenja i pokušala ga je usporiti, ali efekt je bio sasvim suprotan i sada pripada onoj grupi glumica koje su ogledni primer kako odlasci pod nož mogu uništiti prirodnu lepotu. Estetski hirurzi kažu da je glumica operisala nos i preterala s filerima koje još uvek koristi i koji su joj izobličili lice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.